Roosa on astutettu Cassulla (Tallitontun Ylipäällikkö). Ja astutettu useamman kaverin ystävällisellä avustuksella näiden välimatkojen takia.
Cassu on mahtavaluonteinen ja komean ulkomuodon omaava tricoloururos. Cassu on käynyt muutamassa näyttelyssä. Viimeksi lokakuussa 2011 rodun erikoisnäyttelyssä, jossa tulos AVO ERI2 SA, luokassa oli äkkiä laskien uroksia 23 (kävin tarkistamassa KoiraNetin tuloksia). Kettuakin on jo käyty moikkaamassa ja sekin sujui mallikkaasti ensikertalaiselta.
Cassun sukutaulussa on isän puolelta mielenkiintoisia ja Suomessa jo harvinaisempia sukuja. Emän puolella on tutut suvut, koska Cassun emä on Rockyn isän sisko. Heidän isähän on hieno koira eli jäljestys-/agilityvalio Tallitontun Åsku. 

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, pennut syntyvät elokuussa viikolla 32. Odotan jo nyt tosi innolla näiden pentujen syntymistä :) ........ja samoin tietysti Minin ja Justuksen pentujen syntymistä :)


Linkki yhdistelmän sukutauluun
Cassun pää on tosi komea ja maski tumma heart.....ja muutenkin hän on tosi komearaaminen :)
Kuva: Katja NymanSitten muutama söpöstelykuva Roosasta heart

HOX - Tilannetiedotusta myös Minin perheeltä Lappeenrannasta!

Mini on kuulemma tullut kovin hellyydenkipeäksi ja rauhoittunut aivan ilmiselvästi. Samoin hänelle on tullut silmiinpistävää aamu-unisuutta :) Jos silmä välttää, niin neito kuulemma kaivautuu makkariin peittojen väliin ja jatkaa unia vaikka puolellepäivin :)
Siis hyvät merkit ovat ilmassa. Ultraan Mini menee Juhannuksen jälkeen, sitten tiedetään varmasti, onko pentuja tulossa
heart


Lopuksi kesäkukkia :)