Meillä on palattu normaaliarjen rutiineihin pentujen lähdön jälkeen. Pentulaatikko, pentuaitaukset ynnämuut tilbehöörit on kannettu varastoon ja niin edelleen. Roosa ja Rocky ovat olleet aivan villinä (lähinnä toisiinsa) kun arki on koittanut. On se kumma tuo eläimen ajatusmaailma. Meinaan Roosaa. No nyt illalla taas hieman etsi pentuja boxista ja makkarin sängyn alta, mutta ei kauaa.
Harrastukset vähitellen palaavat taas kuvioihin mukaan. Viikko sitten jo Roosa kävi verijäljellä (Rockyn jäljeltä oli joku napsinut pyykkipojat veks yön aikana). Eilen puolestaan pääsi Rocky meneen jäljen ja aika hyvin meni, vähän piti ohjata kulman jälkeen jäljelle. No harjoitusta, harjoitusta ......
Roosa pääsi myös viikonloppuna äitiysloman loppumisen kunniaksi mökille uimaan Jerryn kanssa. Oli pienillä ollut hauskaa.

Sitten tulee vähän infoa.
Olen tuomassa tuontiuroksen yhdessä kennel Pitmywits'n Katjan kanssa.
Tuomme Ruotsista siis urospennun. Pentu on Double Barrels kennelistä, kasvattajana Monica Olsson-Bäck. Pentu saapuu Suomeen 8.9 kahdeksan viikon ikäisenä. Pennut ovat syntyneet 11.7.08, syntyi 1 narttu ja 5 urosta. Pennuista 1 uros ja 1 narttu tulee Suomeen, yksi uros menee Puolaan, yksi Norjaan ja kaksi urosta jää Ruotsiin.
Pentueen emä ja isä ovat molemmat USA:n tuonteja. Sukutaulut ovat mielenkiintoiset.
Haemme pennulle aktiivista ja yhteistyökykyistä sijoituskotia eteläisestä Suomesta.

Yhteydenotot Kennel Pitmywits 050 4860 198/Katja
tai 040 7383 722/Marja-Leena


Alla linkki pennun kasvattajan sivuille ja kuviin pennuista sekä pennun sukutaulu.

Kennel Double Barrels - Valpsida - Divas valpar

1795051.jpg

Sitten vielä Rockysta pari kuvaa verijäljellä ja Roosan uimatouhuja :)
1795059.jpg
Tarkkaampa pitää Rockylla nuuskutella
1795061.jpg
Siinä se lintu ny on !
1795058.jpg
Jerry herrasmiehenä kantaa kepin rantaan :)
1795062.jpg
Roosa rantautuu Aqua Toyn kanssa ....