Olen vieläkin tosi innoissani viime viikonlopusta. Ei varmaankaan jää minulta viimeiseksi koira-aiheiseksi harrastusviikonlopuksi. Lähdin viime perjantaina töiden jälkeen kipinkapin Rockyn kanssa ajelemaan Utajärvelle kohti Sotkan leirikeskusta, joka sijaitsee Oulujokivarressa. Alkuillasta oltiin paikalla intoa täynnä. Alkuinfon ja autosta tavaroiden purkamisen jälkeen alettiin tutustua toisiimme ja illan ohjelmaan. Ensinnäkin parsonimmeisiä oli muutama koirineen eli Minna, Timo, Pikku-Kaisa, Åsku, Uhma, Lissu, Esa, Unna, Aava, Minna, Jani, Köpi, Puppe, Marika muutaman koiran kanssa, Jeppe+emäntä sekä tietenkin minä ja Rocky. Oisko siinä ollut parsonit ja niiden immeiset. Muita terrierirotuja oli muutamia ja tietenkin mäyräkoiria jne. ja koiria oli lukumäärällisesti aika paljon.
Perjantaina tutustuttiin LUT-kokeisiin ja niitä tuli katsottua yömyöhään, lopulta ihan pimeässä taskulamppujen vain välkkyessä. Hyviä tuloksia koirat tekivät. Tuloksineen ja palkintojen jakoineen klo taisi olla jo 2.00 ennen kuin sänkyyn minäkin kömmin. Rocky oli nukkunut häkissä pussilakanan suojaamana siihen mennessä jo monta tuntia.
Lauantaina nousin reippaana jo klo 6 jälkeen ja hyvän aamupalan ja lenkkeilyn jälkeen oli taas ensiksi tosi mielenkiintoista katsella LUT-kokeita. Tuomareina kokeissa olivat Vesa Turunen Kuusamosta ja Kari Airiainen Ristiinasta. Aamun aikana saatiin myös tietoisku MEJÄN saloihin Jaana Oinaan avulla (on muuten Rockyn isän omistaja). Seuraavaksi lähdettiinkin autoilla reissuun ja tehtiin pareittain koirille jäljet. Minä ja Lissu oltiin pareina ja tehtiin jäljet Aavalle ja Rockylle. Hienosti koirat etenivät jäljillä kaadon eli hirvensorkan luokse. Lauantai eteni LUT-kokeiden ja VERI-kokeiden (vesiriista) seuraamisen ja yhdessäolon merkeissä. Illalla Mustalahden Jani (on muuten Minnansa kanssa Rockyn emän Köpin puolikas omistaja ) opasti koiria LUT:n saloihin. Osa koirista meni ahdingosta läpi, jonka jälkeen pääsivät häkissä olevaa kettua "moikkaamaan". Rocky "moikkasi" Janin ohjeiden mukaan kettua ilman ahdingon läpi menoa. Jani heilutti ja liikutti ketunhäkkiä maata myöten ja Rockylla oli kovasti asiaa ketulle. Tästä on hyvä jatkaa myöhemmin sytyttelyä. Rockyhan näki edellisenä päivänä vasta eka kertaa ketun häkissä.
Taas seurattiin kokeita ja aika myöhään taas nukkumaan. Sunnuntaiaamuna taas aikaisin aamupalalle ja uudet kokeiden seuraamiset. Lounaan syötyäni lähdin tyytyväisenä ajelemaan kotia kohti. Täytyy vielä kerran sanoa, että olipa mahtava viikonloppu. Lisää meille tämmöstä. Alla parit kuvat leiriltä.
1840978.jpg
Huomatkaa tuo parsontyttö tuolla ikkunassa. Uhmahan se siellä tuijottelee Rockya ;)
1840987.jpg
Tuomarina Vesa Turunen (sinihattuinen)
1840990.jpg
Lyyti-mäyräkoira aloittaa kokeensa. Haki toista B-tulosta, jonka myös sai.
1840992.jpg
Rocky saapuu ketun häkille. Hännänasento kertoo jotain koiran mielialasta :)
1840999.jpg
Haukku oli hurrrrjaa ! Kaikki kuvat yllä (c) Timo Tuomala. Sain laittaa ne blogiini Minnan ja Timon luvalla.
1841003.jpg
Joku kuva oli sentään minun ittenikin ottama :) Komeet oli maisemat !
Lisää leirikuvia verkkoalbumissa.

Sitten Rockyn synttärikakkukuvat. Hox Roosan katse, meinasi omia koko "kakun", joten sai kuvauksen ajaksi häädön makuuhuoneeseen. Jerry oli eilen mökillä, joten ei saanut kakkua.
1841011.jpg
1841014.jpg
Johan tuo Rockyn kirsu on pystymmässä eikä tipahda tuolilta, kun pantiin se Roosa komentoora eri huoneeseen ;)

Sitten lopuksi tiedoksi, että meidän (Katja/kennel Pitmywits ja minä) tuontiurospennullemme on löytynyt hyvä koti Tammisaaresta ja koiralla on jo nimetkin eli kutsumanimi on Tuure ja virallinen nimi on Double Barrel's Dynamic Diesel.

Nyt pitää joutua koirakerhon hallituksen porukan kanssa pizzan syöntiin.