Taas tuli Oulusta ilmoitus seuraavista LUT-treeneistä. Viikon kuluttua sunnuntaina olisi seuraavat treenit. Rocky on ahdinkoharjoitteluryhmässä. Innolla olen tuonne menossa Rockyn kanssa, mutta kieltämättä vähän tympäisee tuon matkan pituus varsinkin näin talvikeleillä. Kuusamossa ei edelleenkään ole treenikettuja ja nyt ei ole edes kaveria+koiraa, jonka kanssa vois pitkän treenimatkan yhdessä reissata. Matkaa tulee jälleen 220 km sivu eli 440 km yhteensäCool. No, jospa tuo pakkanen tuosta lauhtuu (nyt -21 astetta) ja ei tuu tuisku, niin.......

Kuitenkin haluttaa jatkaa tätä harrastusta ja katsoa miten Rocky etenee näissä luolajutuissa. Koirahan on vielä nuori eli 18 kuukautta, mutta toivottavasti vähitellen älli ja järki kasvaa, tässäkin harrastuksessa.

Tänään piilotettiin hankeen taas ketunnahka ja sitä Rocky sitten etsi, kanteli ja riepotteli ja repiHymy tuolla pakkasen kourissa pihalla.

EDIT sunn.8.2.09 klo 11.25:

Unohdin eilen mainita, että tuon nahkan kanssa on syksystä lähtien härnätty ja sitä on revitty ja nyt se on jo niin kuiva ja hapras, että paloja irtoili eilenkin koko ajan, joten se on kohta "tapettu" ja pitäisi saada taas uusi.

Kuvat seuraavaksi aiheesta.

Missä se on?

Löysin, nyt mentiin!

Kevyt on kettuSilmänisku

Tämä haju, vau.......

Taas mentiin


Anna se nahka tänne, jooko!

Sitten mä juoksen ihan muuten vaan, tämä se on elämääPusu

     ********************************************************************

Sitten kaksi kuvaa viime elokuulta Terrileiriltä Utajärveltä. Rocky jututtaa kettua Silmänisku