VUOROKAUSI 49

Tänään vietiin pentulaatikko Vanillan kotiin ja laitettiin siihen pehmikkeet ja karva, joka kylläkään ei ole se oikea Ventakarva vaan toisenlainen karva, johon en ole ihan tyytyväinen (ostin sen kyllä tällä viikolla paikallisesta M & M:stä. No, Ventakarva on tilattu ja saadaan ensi viikolla. Edellisen Ventakarvan leikkasin boksien ym. alusiksi Roosan pentujen lähdettyä maailmalle silloin toissakesänä. 

 

Vanilla siis elelee omassa kodissaan ja voi hyvin. Paljon lepäilee ja ruoka maistuu. Vanilla myös synnyttää omassa kodissaan ja viettää siellä myös pentujen kanssa aikaa, tässä vaiheessa emme tiedä kuinka kauan. Tulevan mamman massu on kasvanut ja tänään myös mitattin mahanympärystä ja oikein kahdesta kohtaa. Siitä kaikkein "hoikimmasta" kohdasta eli heti takajalkojen etupuolelta mitattuna ympärysmitta oli 44 cm ja sitten siitä kaikkein paksuimmasta kohdasta mitattuna ympärysmitta oli 52 cm. Joka tapauksessa massu oli kasvanut ja minä sen erityisesti huomasin, koska olin nähnyt Vanillan edellisen kerran viikko sitten.

Sen verran muutakin asiaa eli mun loma alkoi eilen ja tätä riemua kestää 2 viikkoa ja toivottavasti Vanilla ehtii synnyttää tänä aikana. 63 vrk on täynnä ensimmäisesta astutuksesta laskien lauant. 27.3. ja siitä katsoen pennut voivat syntyä muutama päivä ennen tai jälkeen.