Hei me ulkoillaan ja peuhataan !

Alla sitten Roosan poseerauskuva. Neitoa ei saanut millään rauhoittumaan, että otettaisiin auringossa semmoinen söpöilykuva - kaikki kuvat tyyliin * minähän olen tämmöinen pikkuhurja, ei nyt jouda kameralle hymyileen * Suomeksi sanottuna tuo keppi kiinnosti paljon enemmän :D Makupaloja tai leluja ei kylläkään ollut houkuttimena mukana ulkona.

Rocky puolestaan toimi kuin junan vessa - tai ainakin istui paikallaan minuutteja suorastaan, on se vaan niin äijä tuo tuleva isukki :o)

 

 

 

 

Ministä taas ulkoilukuva. Reipas tyttö tää Mini luonteeltaan. Mini on viikonloppuna menossa mätsäriin harjoittelemaan kehäjuttuja ja loppukuusta onkin vuorossa ensimmäinen näyttely pentuluokassa Kaapelitehtaalla. Kuva Jaana Lappalainen

 

Tuure tässä tiirailee, jahka morsiamia näkyisi. Tuure on tänään astutuspuuhissa Turun suunnalla viehkeän Ava-neidon kanssa. Tsemppiä sinnepäin.   Kuva Hanna Häkkinen

**************************************************************************************************

Vanillasta ei ole tälle päivälle tuoretta massukuvaa. Soittelin tänään ja kyselin kuulumiset. Tuleva mamma voi hyvin. Ruoka maistuu edelleen ja tänään oli käynyt myös lenkillä upeassa auringonpaisteessa. Käyn huomenna silittelemässä mamman massua ja otan myös kuvia.


Annen kanssa etsimme edelleen sijoituskotia suloiselle parsontytölle, jolla on tällä hetkellä ikää reilu 4 viikkoa. Pentu tulee Tanskasta Suomeen huhtikuun puolivälissä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut tästä lupaavasta pikkuisesta. Uusia kuvia pennuista on tulossa lähipäivinä tänne blogiin.