Viime viikolla tuli jatkettua pihalla aidanlaittoa ja nyt on sitten piha (ei siis tontin rajoja myöten vaan pienempi ala) aidattuna puutarhan verkkoaidalla. Ei kuitenkaan raskittu 300-350 metriä tätä aitaverkkoa ostaa, joten pellon puolelle tehtiin veräjä, josta sitten pääsee pitkin peltoja tarvittaessa. Aidan valmistumisen myötä pääsee Rockykin nyt pihalle ihan vapaasti. Aiemmin oli kyllä epävarmaa päästää koltiaista sinne, koska meillä on runsaasti ympäristössä jäniksiä, poroja ja jopa hirviä puhumattakaan naapurin kissasta, joka on ottanut reviirikseen myös meidän lähimetsän ja pellot. "Tosi kivaa" kuten ymmärtänette ;)
Jerry on pysynyt aina melkein 100 % varmuudella pihalla ja Roosakin kohtuu hyvin, mutta nyt alkoi siis huolettomampi aika meitin pihalla :)

Muuten täällä on normaali arjenpyöritys meneillään.  Töitä ja vapaata. Nyt kesällä koirat pääsevät useasti mökille monen päivän reissuille ja sitä myöten metsälle, kalalle ja erämaahan.
Välillä käydään Mejä-treeneissä ja muuten lenkkeillään  ja ulkoillaan, suunnitellaan seuraavaa luoliin sytyttelyä, suunnitellaan näyttelyitä ja näyttelyreissuja jne. .... Marjoja pitäisi poimia ja ruskaa odotellaan. Täällä muuten on mielestäni Suomen kaunein ruska, joten etelän immeiset tulkaa kaikki Kuusamoon ruska-aikaan !

Tässä vielä Roosan ja Rockyn kuvaterveiset.
1875147.jpg
Me siis juostiin niiiiin lujaaa
1875188.jpg
Irti en päästä, periks en anna, mikä on mun, niin se on mun ja mikä on sun, niin sekin on mun !!!
1875194.jpg
Lällällälläl läälää, etpä saa mua kiinni !!!
1875199.jpg
Rocky pliis, en jaksa enää juosta, mennään sisälle !!!
1875205.jpg
läähätystä.....
1875207.jpg
Anna äiskä vettäääää !!! Onkohan noilla meidän koiruleilla muuten maailman pisimmät kielet :)

Tässä vaiheessa ilmestyi Jerrykin kuvioihin. Tuli mökiltä mettäreissulta.
1875209.jpg