Pikapäivitys pentuasioista.......ja vähän muustakin :)

Viime viikon torstaina siis viimeisin pennuista eli Tupla muutti Rovaniemelle uuteen kotiinsa. Taas oli tosi haikeata tää pikkuisen lähtö, mutta kyllä se tästä vähitellen taas :o) 

Olen tosi onnellinen perheistä, jotka saivat minun pennuistani uuden perheenjäsenen. Kaikki pennut saivat hyvät kodit :o) Kaikilla myös on arki lähtenyt sujumaan hyvin uuden terhakkaan perheenjäsenen kanssa. Tällä viikolla pennut käyvät eka rokotuksillaan kukin tahollaan :o)

Viikonlopun aikana tuli suursiivottua meidän makkaria ja laitettua olohuoneen pentukehä varastoon ja kaikkea muutakin touhuttua noiden pentuaikaisten tavaroiden suhteen.

Hieman lohduttaa tätä vieläkin haikeeta oloa se, että lähden perjantaina viikonlopun viettoon Ouluun kaverini luokse ja samalla käyn vierailulla sekä Sulon ja perheensä luona Iissä että Vilin ja perheen luona Kiimingissä. Ihanaa nähdä pentuja ja perheitä taas!!

Muuten on Oulussa kaverin kanssa pikkujouluilua, shoppailua ja ravintolassa ruokailua ym. muuta mukavaa :o)

Kotona olen yrittänyt lopultakin saada Roosan ja Rockyn turkit joten kuten trimmattua, Roosa on jo aika siistin näköinen ja imetyksen jäljiltä on uusi turkki jo hyvää vauhtia muodostumassa. Roosan olinkin trimmannut pari viikkoa sitten melko pohjakarvalle, joten kyllä neito on kohta taas entinen kaunis itsensä ja roppakin on palautunut hienosti äitiyslomasta :) Rockyn turkissa on vielä tekemistä pään ja kaulan osalta, selkä ja kyljet on trimmattu pohjakarvalle. Näyttelyitä en ole sen kummemmin vielä suunnitelut ensi vuodelle, paitsi Rockyn ilmosin tammikuulle Kajaaniin. Sinne lähdetään Anskun ja Aapon kanssa ja ehkä Ottokin pääsee mukaan. Loppuvuoden näyttelyt jäi käymättä, kun keskityin pentuihin, mutta sepä olikin se tärkein juttu tälle syksylle ja syystalvelle :) Messarikin jää väliin, mutta ehkä ensi vuonna.....

Joulua odotellaan kovasti ja onneksi on jo maa valkeana, jonka myötä pääsee helpommin joulutunnelmaan :)

 

Tupla ja Eveliina lähdössä Rovaniemelle

 

Tässä myös ihana kuva Janicasta ja Sulosta 1.5 viikon takaa, jolloin Sulo siis muutti Iihin :)

 

Oli pakko laittaa tämä suloinen kuva Messistä kauneusunillaan <3  kuva: Anne Soininen

 

*****************************************************************

Cava saapuu Norjasta Suomeen ensi viikon tiistaina, mutta hänestä enemmän ensi viikolla :)