Eilen sitten ensimmäinen pennuista lähti uuteen kotiinsa. Eli Ninnin uusi perhe saapui Raahesta hakemaan tytön kotiin. Raahessa odotti Ninnin saapumista myös Santtu 3 v. Santtuhan on Roosan ensimmäisestä pentueesta. Haikealta tuntuu, kun Ninni lähti. Minä olen niin kovin kiintynyt näihin kaikkiin. Seuraavaksi lähtevät Messi ja Sweetie ensi lauantaina. Willi lähtee marraskuun 2. viikonloppuna perheen matkan takia.

Tupla ja Täplä ovat vielä vailla omaa uutta rakastavaa kotiaan. Toiseen pojista jätän jalostusoikeuden yhteen pentueeseen, joka siten alentaa kyseisen pennun hintaa.

 

Rintarinnan - sama on kiinnostuksen kohteemme :o)

 

Ketunhäntä sai porukan villiksi. Lopulta jouduin poistamaan sen lattialta, koska raastoivat tuppoja irti ja niitä suuhunsa pistivät ja maiskuttivat. En halunnut heidän nielevän tuppoja :o)

 

Sweetie ja Tupla

 

Hännänheilutusta :o)

 

Messi tanssaa emon kanssa :)

 

.....ja me ulkoillaan

 

 

Sweetie

Täplä pensaan kimpussa

 

Täplä

 

Tupla

 

Willi

 

Sweetie - vähän huono kuva .......mutta aasinsilta siihen, että kaikilla pennuilla on tosi hyvät takakulmaukset ja mielestäni kohtuu hyvät kulmaukset myös edessäkin :o)

 

Mitähän tässä tapahtuu :D

 

Messi, meno onkin harvinaisen tasaista, useimmiten kiitää vauhdilla eteenpäin :o)

 

......ja myöhään eilen illalla....... emo lepää

 

*************************************************************************************************

Äsken tuli viestiä Turun suunnalta Hannalta, että hän on tänäänTuuren (Double Barrel's Dynamic Diesel) kanssa jälleen kerran kisannut loistavasti agilityn 2. luokassa. Viestin sisältö tulosten osalta *Tuurelle tuplanollavoitto ja 2 luvaa kakkosista* Huipputiimi Tuure & Hanna! Paljon onnea and way to go!!!

Aapo (Pikkuroosan Little Rocky) puolestaan on tänä syksynä myyrästyksen ohella (tullut isäänsä) kunnostautunut maalinnun metsästyksessä isäntänsä kanssa. Mettoa tai teertä on saatu! Hienoo Aapo ja taustajoukot!!! Kuvia odotan.....edelleen :D Isäntäväellä on kuulemma ollut piuhat vähän hukassa ;o)

Se vielä, että parsonin kanssa voi tosiaankin metästää myös maalintuja :o)

Wink wink yhdelle tietylle taholle, jos satutte tämän postauksen lukemaan :o)