Roosa lähettää kuvaterveiset. Massu on hyvin kasvanut vaikkei se näistä kuvista niin näy. Mutta livenä näkyy Vointi on myös todella hyvä ja nyt on ruokahalu palannut hyväksi siitä hienoisesta nirsoilusta, mitä vielä oli alkuviikosta :o)

 

 

 

 

 

Kuten huomaatte, Roosan turkki ei ole nyt oikein siistin näköinen. Näiden käsitapaturmien takia ovat trimmaamiset jääneet minimaalisen vähäisiksi. Pikkasen hipsuttelin nyppiä Roosaa pään alueelta eilen illalla.......vasemmalla väärällä kädellä. No, eipä tuo turkki näyttelykunnossa nyt tarvitsekaan olla :o)

Rockyn turkin kävi eilen Ansku (Vanillan emäntä) siistimässä. Kiitos vielä kerran Ansku :o)

Olen lähdössä viikon kuluttua Rockyn kanssa Joensuuhun kahden päivän näyttelyihin. Hotelliviikonloppua siis tulossa. Kaverini Pirjo lähtee kuskiksi ........... ja handlerikin on varattuna :o)

 

Rokkijätkästä myös tasapuolisuuden nimissä pari kuvaa. Ei oikein meinaa saada otettua kuvia boitsusta, kun on koko ajan touhuamassa jotakin, myyrästys on se ykkösharrastus :o)

 

 

Rockylla roikkuu suussa tommonen narupallo, yksi hänen lemppareistaan. Suosikkileikki on se, että hän pitää puolivälistä narua kiinni ja heiluttaa päätään puolelta toiselle, jolloin pallo läiskii boitsua molemmille poskille :D Samalla juostaan hurjaa vauhtia ympäri pihaa. Jos satun huutamaan "anna sille kyytiä", niin Rocky reuhtoo entistä kovempaa tahtia päätään puolelta toiselle :D - Hänessä taitaa olla vähän masokistin vikaa!!