Roosalle tuli yskä ja kurkkukipu Vapun alla heti edellisen kirjoituksen jälkeen. Käytiin viime perjantaina lääkärissä ja hoidoksi tuli täydellinen lepo lukuunottamatta pissi- ja kakkareissuja omalla pihalla. Ei siis lenkille missään nimessä. Onneksi Mikko, Rocky ja Jerry häipyivät luonnonhelmaan mökille, että saatiin me naiset rauhassa levätä.
Viikonloppuna kyllä totesin muutamaan otteeseen, että ei voi olla totta ! Roosa, joka on maailman ahnein koira ruuan suhteen, lopetti syömisen. Ei siis mikään mennyt alas. Vettäkin tosi vähän. Järkeilin, että nestettä on mentävä ja otin 10 ml ruiskun kehiin. No sen avulla saan nestettä menemään. Eilin luulin jo hittiruuan löytyneen, kun keittelin jauhelihaa ja tarjosin sitä keitinliemen kera. Roosa hotki kyseisen gourmet-aterian paitsi ne Royal Caninin nappulat, jotka erehdyin laittamaan liemen sekaan. Aamulla käänsi vain päänsä syrjään ja sitten vähän yökkäili perään.
Käytiin vielä tänään uudelleen lääkärissä ja hieman oli korostuneet hengitysäänet, kurkku näytti ihan normaalilta. Lämpöä on mittailtu kerran päivässä, eilen oli hieman koholla.
Astutuksesta on 25 vuorokautta eli summa summarum: Minä en kyllä osaa sanoa vielä, että onko Roosa pieniin päin. Muutamat immeiset ovat sanoneet, että astutettu narttu on mennyt huonosyömäiseksi ja aamupahoinvoivaksi 3 viikkoa astutuksesta. Oikeanlaisiahan nuo merkit ovat, jos eivät sitten johdu lentsutaudista.
Nyt tässä sitten vaan ootellaan :o) mitä aika tuo tullessaan. Samoin otetaan hyviä vinkkejä vastaan, siis niistä herkuista, jotka voisivat mahdollisesti maistua maailman nirsoimmalle koiralle eli Roosa-kullalle !
Alla kuva Roosasta hotellihuoneessa astutusreissulla.
1532437.jpg