Eilen odottelin kovasti uutisia Helsingin ryhmänäyttelystä. Ensi kertaa kehässä oli meidän (Katjan ja minun sijoitusuros) Tuure eli Double Barrel's Dynamic Diesel. Parsoneita oli ilmoitettu kehään ehkä yllättävän paljonkin eli 38, meinaan aatellen, että on ryhmänäyttely kyseessä ja vielä tuo toukokuun viimeinen viikonloppu ja koululaisten ja opistelijoiden valmistujaispäivä ym. Tuomarina oli irlantilainen Philip O'Sullivan. Tuomarilla oli riittänyt ymmärrystä ja aikaa nuoria koiria kohtaan. Koirat saivat rauhoittua pöydällä ennen tuomarin koplausta Silmänisku. Tuure esiintyi todella mallikkaasti ja tuloksena näyttelystä oli upeasti JUN ERI JUK2! Hienoa Hanna ja Tuure! Arvostelussa kehuttiin mm. ilmettä, purentaa ja kulmauksia. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin näyttelyihin.

1243758907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243758977_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvaaja Katja Nyman

***********************************************

Oonan ja Rockyn pennut kasvavat Sodankylässä, ikää on nyt 4.5 viikkoa. Ovat kuulemma aivan ihanan näköisiä koko lauma. Kovasti leikitaan, muristaan ja haukutaan Nauru ja ollaan aivan joka paikassa yhtä aikaa. Voin vain kuvitella, että Katjalla riittää vipinää pikkuisten kanssa etenkin kun niitä on 7 pikkuriiviötä Pusu. Kuvia tämän päivän aikana saan toivottavasti. Lähden huomenaamulla reissuun ja olen ilmeisesti tietokoneen ääressä seuraavan kerran vasta perjantaina 12.6. Yllättynyt.

Reissuun liittyen pitäisi trimmata tänään Roosaa ja Rockya, etenkin Rockya rankalla kädellä, koska näyttelyt lähestyvät sitten taas, kun pääsen reissun jälkeen kotiin.