Joka päivä, kun tulen töistä kotiin, ovat kotiintulorutiinit samanlaisetPusu. Ovi auki, laukku ja autonavaimet keittiönpöydälle. Kaikki arvaavat, mitä tässä vaiheessa ei voi unohtaaSilmänisku

Vastaanottokomitea on vastassa tuossa tuulikaapin ovella. Tai kaksi variaatiota siitä. Jos tulen ensimmäisenä kotiin, niin Roosa on siinä ovella riemusta repeämäisillään ja Rocky tuijottaa vierashuoneen portin takaa koko takapää heiluen, kun häntä huiskaa niin vinhasti. Jos taas en ole ensimmäinen kotiintulija, niin kumpikin odottaa eteisessä riemukkaina minua. Ovi siis auki ja sitten noita valkoisia vietiin ....... Kyllä on riemukasta menoa. Useimmiten menen pihalle kaveriksi ja siitä se päivä jatkuu kohti iltaa.Tämänpäiväisestä ulkoilusessiosta pari kuvaa alempana.

Onneksi tammikuu on lopuillaan ja helmikuu alkaa. En tosiaan kestä tammikuuta, vuoden tylsin kuukausi !!! Täällä ei ole tehty mitään erityistä. Töissäkäyntiä, ulkoilua lenkkeilyneen ja pihalla jotain puuhastellen, mukaan lukien lumenkolausta ym. Ja tietenkään unohtamatta alennusmyynneissä ramppaamista Silmänisku. Näyttelyharkoissa käytiin viikonloppuna, vuorotellen koirulit autosta halliin ja sillee. Maanantaina Rocky sai vietyä minut monen kuukauden aikomisen jälkeen arkitokoon, joo, laiska emäntä. Siinä saralla olisi kyllä tekemistä. Oulun suuntaan soitin tällä viikolla ja kyselin seuraavista LUT-treeneistä. Muutaman viikon päästä menen viikonlopuksi Ouluun Rockyn kanssa.

Nyt viikonloppuna pitäisi trimmata Otto vähän tarkemmin. Otto alkaa valmistautua eka näyttelyihinsä, jotka ovat huhtikuussa (tämä on sitä esityötä aiheen tiimoilta Pusu. Vanilla on myös menossa huhtikuussa samoihin näyttelyihin Oton kanssa, mutta Vanillan turkki on helppo tarkistaa vasta lähempänä näyttelyitä. Santtukin siellä Raahessa pääsee kohta tutustumaan trimmauksen saloihin, mutta jonkun muun kuin minun toimestani. Tuure puolestaan on juhlinut nyt tammikuussa puolivuotissynttäreitään. Seuraavaksi kuvat Vanillasta, Otosta, Santusta ja Tuuresta.

Vanilla poseeraa jo niin nätisti Pusu kuva otettu vähän ennen Joulua.


Otto-pojan poseeraus Cool Kuva otettu joulukuussa, copyright Ansku Heikkinen

Santtu puolivuotissynttäripäivänä 13.12.08 Hymy Näyttelyposeerauskuvaa ei ollut tähän hätään, mutta sen sijaan tämmöinen lepoposeerauskuva, enks ookin vähän ihqu! Copyright Sanni Inkala

Tuure Tammisaaren lumilla pari viikkoa sitten. Copyright Hanna Häkkinen

Nyt sitten Roosan ja Rockyn kuvat. Ehkä samaa aihetta on kuvissa ollut ennenkin Viaton

Juostaan hurjana

Kaivetaan

Kaivetaan syvempää Cool

Mihin se Tasku-Venus hävisi taas, pähkäilee Rocky

Mä olin grillikatoksen alla, siellä oli jäätynyt hiiri, olipa makoisa Kieli ulkona

Höh, älä narraa, siellä mitään hiirtä ollut ! .......jupinaa.......

Sitten HymyHymy ........

viikonloppuna puiden lomasta näkyi tämmöinen

                  HymyAURINKOHymy