Talvi tekee tuloaan ja koirillekin jotain uutta talvikampetta on pitänyt hankkia. Roosalle tilasin uuden talvimanttelin yhdestä nettikaupasta....edullisesti. Pentumanttelikin on aina ollut talossa, mutta nyt en löytänyt yhtä pientä manttelia mistään, joten tänään töiden jälkeen pyörähdin kotona sen verran, että otin Tuplan mukaan malliksi ja sain hankittua uuden Hurtan manttelin. Tupla vaan ei oikein ymmärtänyt tuon sovittamisen päälle mitään ja hankasi vähän vastaan :D

Pennut ovat nyt 10 viikon ikäisiä ja kasvavat ja kehittyvät. Täällä kotona siis ovat vielä Tupla ja Sulo (ent. Willi). Sulo lähtee uuteen kotiinsa Iihin ylihuomenna.

Tupla etsii vielä omaa rakastavaa kotiaan. Jos olet kiinnostunut tästä ihanasta ja aktiivisesta rodusta ja minun koiristani, soita minulle ja jutellaan lisää :o)

EDIT 14.11.11:

Tuplalle on löytynyt oma koti :o)

 

Mitä tää tarkoittaa?

 

Tuplan ilme on paljonpuhuva :o)

 

Komea Tupla Trimmasin vähän nassukarvoja, kun silmätkin meinasivat peittyä karvojen taakse, samoin korvat saivat käsittelyn :o)

 

Mitä muuta ostettaisiin......

 

Kaverukset ruokalevolla :)

 

Tupla

..........................................................................................................................

Sitten vielä Cavasta 8 viikon ikäisenä hieno kuva. Cava saapuu Suomeen 28.11. :o)

Kuva: Ida Eggen