Olipa ihana kesäviikonloppu Oulussa.

Menin lauantaiaamuna Roosan ja Rockyn kanssa Ouluun ja vein koirulit kiireenvilkkaa kaverini luokse ja ajoin Äimärautiolle Oulun KV:hen klo 10 kieppeillä juuri parsonkehän alkaessa. Oli tosi mukavaa kerrankin ilman koiria seurata turistina kehän kulkua ja ottaa kuvia ja rupatella tuttujen kanssa. Näin samalla eka kertaa sitten pentuaikojen Mesen systeriä Heddaa (Tairngire Mountain Dew) ja Sannaa. Heddasta on kasvanut kaunis parson. Hedda pärjäsi molempina päivinä hienosti saaden ERIt ja myös sijoittui molempina päivinä PN-kehässä, hienoa Sanna ja Hedda!

Lauantaina ROP ja myös RYP-4 oli ansaitusti Mosse (Maitomiehen Morgan) ja VSP Dani (Sweetjumper's Danish Delight).

Kohta kehän jälkeen lähdin kaverini luokse ja lauantai sujui mukavasti tästäkin eteenpäin.

Sunnuntaina lähdin koirien ja kaverini kanssa kehän kulmalle aamupäivällä. Ilma oli jälleen kerran aurinkoinen, mutta aika kuuma. Tuomari oli Ann Rode Ruotsista. Rocky tulos hienosti AVO ERI, AVK3, ei sijoitusta PU-kehässä. Mutta olen todella tyytyväinen Rockyn tulokseen. Roosa oli valioluokassa Aavan kanssa. Roosa oli valeraskausoireineen varsinainen läähättäjäkoira, joten olen todella tyytyväinen, että ERI tuli. Liikkuminen oli ihan hyvää, mutta oli hieman humoristinen näky, kun Roosa ja Aava seisoivat vierekkäin ja Aava oli ihan cool ja Roosa läähätti kieli ulkona. Aava ansaitusti voitti luokan. PN-kehässä oli 5 narttua ja täällä Roosa ei sijoittunut. Meidän onneksi PN1 ja samalla ROP oli junnuluokan Niitti (Joutilaan Topniitti), PN2 veteraani Piki, PN3 Aava Cacibin kera, PN4 junnu Hedda. Junioriluokan koirat eivät saa Cacibia/vara-cacibia, eikä myöskään veteraanit, joten Roosalle tuli Vara-Cacib. Tämä vahvistuu myöhemmin Cacibiksi, koska Aava on ER-rekisterissä, joten hänen Cacibia ei vahvisteta. Olenpa aika tyytyväinen Oulun näyttelytuloksiin. Sunnuntaina junnuluokkalainen Niitti oli ROP ja Mosse oli VSP.

Näyttelyn jälkeen ajelin tapaamaan Vanillan ihanaa pentua Kiraa, joka asuu Oulussa. Kiran perheeseen kuuluu myös "isosisko" Siru-parson. Kira on aivan ihana kohta 4 kuukauden ikäinen kaunis parsonpentu, jolla on myös reipas ja avoin luonne. Odotan innolla Kiran kasvamista ja kehittymistä.

Seuraavaksi kuvia.

Hedda ja Sanna

Hedda (kuva: Carina Lehto)

VSP Dani (Sweetjumper's Danish Delight ja Heli - ROP Mosse (Maitomiehen Morgan) ja Marika

Rocky (kuva: Moona Halvari)

Roosa ja perässä Piki (kuva: Carina Lehto)

VSP Mosse (Maitomiehen Morgan) ja Marika - ROP Niitti (Joutilaan Topniitti) ja Anne (kuva: Carina Lehto)

Sitten muutama kuva Kirasta

Kiran eka poseeraus pöydällä, sitä pikkupentuposeerausta ei lasketa :o)