Otsikon mukaan viime perjantai-iltana aukaisin ulko-oven, päästin koirat ulos, otin pihaharjan käteeni ja aloin laskeutua portaita alas. Seuraava muistikuva on se, että makaan maassa selälläni. Aivan kauhea kipu nilkassa !!! Makasin siinä monta minuuttia pääsemättä ylös. Olin yksin kotona, siis koirat kaverina. Puhelin oli sisällä. No lopulta raahauduin siitä portaalle istumaan (ja itkemään).  Maassa maatessa muuten ensimmäinen ajatus oli, että miten nyt reissuunlähtö ja miten Rockyn näyttely, siis Voittaja ? Olin ihan varma, että jotain luita sieltä murtui. Joku ääni sieltä kuului kun liukastuin. Raahauduin sisälle ja jätin koirat ulos ittekseen ulkoileen. Klo oli jo aika paljon illalla ja kaivelin kaapit ja löysin jotain idealsidettä rullan ja laitoin sen jalkaa tukemaan ja otin buranaa. Päätin sinnitellä aamuun asti ennen kuin menen lääkäriin.

Seuraavana päivänä menin sitten päivystykseen ja lääkäri totesi, että nivelsiteet on revenneet ja hoidoksi liimaside, burana ja sair.loma. Yritin jankata kuvaamisesta, mutta ei katsonut tarpeelliseksi.
Nyt on sitten lekoteltu viimesen päälle. Onneksi on tuo piha aidattuna kokonaan, niin on tilaa koirien ittekseen ulkona meiskata ja juosta ja kaivaa ja leikkiä. Mikkokin on ollut työreissussa nyt ja on edelleen, kun lenkkikaveria miettii.
Tänään nilkka kuvattiin ja ei onneksi ollut murtumia. Liimasidettä, särkylääkettä ja sair.lomaa.
Pitää nyt katella, miten lähden reissuun ensi viikolla. Mietitään.
Tähän väliin kevennys !!! :o)
Kun lensin sinne maahan mukkelismakkelis, niin mitähän Roosa ja Rocky siinä tilanteessa tekivät ?
Roosa tuli viivana mun luokse nuolemaan naamaa ja oli hädissään, mikä mulla on hätänä.
Mutta mitähän tekikään Rocky ? No, koiruli sieppasi samantien pihaharjan, joka oli lentänyt mun kädestäni ja viiletti se hampaissaan kuin tuuliviiri toisella puolen pihaa. Varmaankin siis onnesta soikeena, että nyt sain hyvän uuden lelun. Eipä tullut paljon mua moikkaamaan ja vointia kyseleen :o) Että semmoista.


Sitten kuvia, muistelen vuoden takaisia juttuja tässä.
2116072.jpg
Rocky 5 viikkoa reilu vuosi sitten syyskuulla, oli se pikkuinen :)
2116088.jpg
Tasan vuosi sitten meidän sohvalla nukkui tämmöinen parsonpoika, ikä vajaa 4 kk.
2116090.jpg
Tässä se parsonpoika Rocky on herännyt sieltä sohvalta
2120515.jpg
Rocky joulukuu 2007

Sitten meille naisille näin joulun alla muistutukseksi ;)
2116093.jpg
Tämä oli siis vuosi sitten tilanne meidän huushollissa :)
Jos kaikki ei sitä vielä tiedä, niin mä on hurrrja leipuri ja ruuanlaittaja. Teen kaiken mahdollisen itse Jouluksi, tässä siis vähän porkkanalaatikoita.
Pitäis siis alkaa leipomaan täksi jouluksi, ettei tule kiire :o)
Siis katotaan nyt, miten ja milloin tään kintun kanssa saadaan aikaiseksi kaikki joulujutut.
Rockyn trimmaus näyttelykuntoon kuitenkin on ollut helppo juttu, kun pöydällä koiran trimmaan ja itse istun keittiöjakkaralla.