Pennut kasvavat kovaa vauhtia ja ovat alkaneet liikkumaan enemmän ja enemmän. Pientä leikinalkua on näkyvissä ja hännät heilua vipattavat ja välillä kuuluu haukahduksia, tosi suloista :o)

Pennut ja Vanilla siirtyvät meille ensi viikolla 5 viikon ikäisinä. Kaikilla pennuilla on oma koti ja uudet pennunomistajat jo malttamattomina odottavat omia pentujaan saapuvaksi. Pentujen uudet kodit ovat Oulussa, Rovaniemellä, Kajaanissa, Raahessa, Pornaisissa ja Kuusamossa.

Täällä meillä on jälleen eletty aika kiihkeissä tunnelmissa, meinaan sitä, että Roosalla on juoksut parhaillaan ja juuri nyt ollaan tärppipäivissä. Rocky meinaa riutua rakkaudesta, ruoka ei maistu ja vikinä on aika epätoivoista. Kun päästän Roosan ulos, niin neito juoksee karvat hulmuten tarjoamaan peppuaan Panzolle häkin läpi. Joo, ei pääse ihan liki, kun siinä on kaksi verkkoa osin irti toisistaan ja häkin ovessa on myös ulkopuolella pienireikäistä katiskaverkkoa normaalin häkkiverkon lisäksi :o) Onneksi ollaan jo voiton puolella juoksun suhteen siinä vaiheessa, kun pentulauma kera emon saapuu :o)

Islannin tulivuorenpurkaus ja sitä seuranneet tuhkapilvet, niiden liikkeet ja alkaneet ilmatilojen sulut ovat nyt sekoittaneet myös minun, Annen ja Nikon pentusuunnitelmat. Pepperin piti tulla lentokoneella Tanskasta Suomeen kasvattajansa Annetten tuomana viime viikon perjantaina, mutta ei, kun ei.. Nyt taas loppuviikkoa jännätään, josko lennot jatkuisivat Tanskasta Suomen suuntaan.

 

Pepper 6 viikon ikäisenä kirmaamassa lapsuudenkodin pihalla, Kuva Annette Lauritzen

 

Kepe ja pallo

 

Leikin jälkeen väsyttää

 

Bontso ja Kepe

 

Piika jumppaa

 

Vanilla ja pennut

 

Piika    kuva: Jari Korva

 

Kepe leikkii        kuva: Jari Korva

 

Aapo

 

Tira

 

Aapo ja Tira       kuva: Jari Korva

 

Me syödään välillä myös täällä maitobaarissa, Nallen mielestä yläkerrassa on kätevämpää :o)