Oltiin eilen Tornion KV:ssa. Reissuun mentiin kokoonpanolla minä ja Rocky sekä Ansku, Jari ja Nyytti(After Barnakin Yes Sir).  Tuomari oli Joao Filipe Lisboa Portugalista. Koiria oli paikalla n. 10 (muutama koira jäi saapumatta).  Kehä oli vähän myöhässä ja hieman jännättiin koleassa ja tuulisessa säässä, että alkaako satamaan. Muutama pisara tuli, mutta sitten onneksi sade loppui. Tuomari piti Pohjois-Suomen parsoneista ja kaikki saivat ERI:t. Koirat myös olivat erinomaisia, että ERInsä kyllä ansaitsivat. ERInomaisesten määrää en yhtään ala ihmettelemään, samanlaisia tuloksia on ollut Etelä-Suomen näyttelyissä, esim. jossain näyttelyssä parsoneita 29 ja Erin saaneita 26 ja Eh:ta kolmelle koiralle, joten se on melkein sama asia suhteutettuna koiramäärään eikä kukaan ihmettele ja päivittele asiaa eli se siitä. Uroksia oli paikalla 3 upeata lajinsa edustajaa, junnuissa oma upea Rocky, nuorten luokassa Admirestar "Oliver" ja avoimessa luokassa Tervaturvan Captain Nemo "Äijä".  Rocky  oli  oma upea itsensä ja  sai hienon arvostelun. Ainoastaan "movement/needs more ring training" oli ihan aiheellinen handlerille suunnattu ns. kritiikki ja vinkki. Rockyn pitikin useamman kerran kävellä ennen arvostelun sanelua, mutta oli poika vähän kylkimyyryssä ja veto oli kovaa. Samoin tuomari kävelytti meitä myös paras uros kehässä ennen sijoittamista, mutta ei se oikein mennyt sekään putkeen.
Rocky siis ERI, JUK1 PU3. Olen täydellisen tyytyväinen. PU1 ja VSP oli upeesti Äijä tullen eilen muotovalioksi, onnittelut vielä tätäkin kautta Sotkamoon ! PU2 oli Oliver. Koko skaban voitti eli ROP oli Mojovan Elentari "Iines" Pellosta, onnittelut sinne.Ihana Nyytti oli hienosti JUN ERI, JUK3, hienoa Nyytti !


OSIO 2: KOOTUT SELITYKSET :)

Koira on upea, ulkomuodollisesti kaikki todella erinomaista, nuori koira, MUTTA emäntä sais hiukkasen paneutua tuohon kehäkävelyyn. Elikkä kaikkihan on suorastaan loistavalla tolalla. Aletaan harjoittelemaan .....
Arvostelun laitan omaan laatikkoon, jonka teen tohon menokalenterin kieppeille.

Paluu todellisuuteen on tietenkin se, että tänään on viimeinen lomapäivä eli huomenna töihin.
Meillä on kuitenkin työpaikalla yleensä hetimmiten semmoinen survival-ohjelma esillä, eli se helpottaa ahdistusta :) Talvilomalista on yleensä kahvihuoneen pöydällä, johon voi alkaa suunnittelemaan talvilomapäiviä/talvilomaviikkoja, IHANAA !

Odotusta, odotusta. Kivaa on tiedossa elikkäs seuraavana viikonloppuna mennään Rockyn kanssa Terri-leirille Utajärvelle ja päästään tutustumaan lisää Mejäilyn saloihin, uutena juttuna luolatouhuihin ja vesiriistajuttuihin, Lisäksi tutkaillaan näyttelyasioita sekä trimminiksejä.
Tähän loppuun taas kuvia. Valokuvat otti Jari Korva. Kiitos taas Jari !
1809325.jpg
Tästä kuvasta huomaamme, että valokuvaaja teki kyllä kaikkensa, välillä piti olla näyttelypöydän takana maassa kyykyssä kuvaamassa, että saisi oikeita kuvakulmia.
1809385.jpg
Seiso !
1809413.jpg
Hyvä Rocky, hieno poika ! Parhaita hetkiä kävelystä .....
1809490.jpg
Odottelua, me ollaan niin erinomaisia, että ....
1809424.jpg
Excuse me, what did you say ? Mie en ymmärtäny, puhu savvoo!
1809430.jpg
Vasemmalta Rocky, Oliver ja Äijä. Koirien asennot kuvanottohetkellä ovat ihan mielenkiintoiset ja erilaiset :)

Tuontiurospennulle etsimme edelleen kotia eteläisestä Suomesta. Tulevalla viikolla ilmeisesti selviää, mikä uroksista on valitsemamme pentu.
Jos kiinnostuit, niin soittele ja jutellaan asiasta.