Pikaisesti päivitystä. Pennut tosiaan jo 5 viikon ikäisiä. Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet ja vauhti pikkutassuissa kiihtyy :o) Huomenna mennään eläinlääkärille, jossa vuorossa on sirutus ja PLL-geenitestinäytteiden (=linssiluksaation geenitesti) otto kaikista pennuista. Tilasin näytepakkaukset Genoscoperilta ja eilen illalla esitäytin lomakkeet. Testi otetaan suun limakalvolta, toinen mahdollisuus olisi ollut verinäyte, mutta tämä on paljon helpompaa ja varsinkin kun kyseessä ovat pienet pennut. Vastaus kummallakin tavalla otetussa näytteessä on yhtä luotettava. Pennut käyvät sitten varsinaisesssa eläinlääkärintarkastuksessa juuri ennen kun ovat 7 viikon ikäisiä.

Äsken Sweetie ja Rose olivat nukahtaneet olohuoneeseen igluun ja kun sieltä kömpivät ulos, niin pyysin miestäni ottamaan pari kuvaa tytöistä. ..........minäkin pääsin kuvaan :o)

 

Pennuista on vapaana nämä kolme ihanaa urospentua eli Täplä, Tupla ja Willi, joten jos kiinnostuit  pennuistani, niin soittele ja jutellaan asiasta. Yhteen tai kahteen urokseen jätän jalostusoikeuden, 1 pentue/uros. Tästä johtuen kyseisen pennun hinta on alempi.
Pennut ovat nättejä, hyvärakenteisia ja luonteeltaan reippaita, joten niistä saa mukavan harrastuskaverin moneen harrastukseen ja sen lisäksi tietysti ihanan perheenjäsenen kainaloon sohvannurkkaan iltahämärissä yhdessä telkkaria katselemaan ;o)

Kaikilla kolmella tytöllä on kodit varattuna :o)

 

 

Sweetie on sulattanut minun sydämeni ihan totaalisesti, koko ajan taistelen itseni kanssa, koska haluaisin jättää hänet tänne meille ihan ikiomaksi 

 

 

Rose on kaunis 


Sitten vielä Roosa-mamma vähän huilaamassa noilta pikkuisilta naskalihampaita riiviöiltä :D