Nyt on menossa 37 vrk. Viime viikolla kotona käytiin neuvottelut ja päädyttiin siihen, että pentulaatikko teetetään. Nyt olen sitten viisaammilta kysellyt aiheeseen liittyvää ja suunnitelma on valmis ja huomenna tilaan laatikon :). Roosa on voinut hyvin ja massu pyöristyy. Äskeisen kuvaussession tuloksena laitan siisteimmän kuvan tänne, josta suurennuslasin kera kaikkein tarkkasilmäisimmät voivat kuvitella massun ja nisien pyöristymisen. Roosa ei häveliäisyyssyistä antanut laittaa selällään otettuja kuvia sekä istuessa otettuja zoomattuja tisukuvia blogiin.
Ai niin vielä semmoinen juttu, sainhan minä olla astutuksen jälkeen huolissaan tuosta normaalisti ahneen kaikkiruokaisen koiran huonosyömäisyydestä. Ei ole enää siitä huolta, ei sinne päinkään. Koira on taas yhtä ahne kuin ennenkin ja yrittää rohmuja Rockyn ja Jerrynkin kipoista ruokia, jos noilta uroilta vähänkään ote herpaantuu ruokailun yhteydessä. Ja tiedäpä tuota, onko Roosa kovin kummosesti rauhoittunut, ehkä hieman.
Ei täällä muuta kummempaa, kun kesää ja pentuja kovasti odotellaan. Eilen satoi lunta, että semmoista täällä, nyt sentään on +5 astetta.
1567430.jpg
Sitten tasapuolisuuden nimissa kuva Rockysta, jonka otin juuri. Tuli juuri mökiltä, oli Mikon kanssa juossut monta tuntia metsässä ja haistellut jäniksen jälkiä ja syönyt jäniksen paskoja. Hyvin loogista :). Nyt makaa vaan sohvalla umpiunessa.
1567508.jpg