Käytiin tänään aamusta heti eläinlääkärin päivystyksessä. Tuttu lääkäri tutki Roosan ja kirjoitti Kennelliiton lomakkeelle selvityksen tapaturmasta ja löydökset. Hän myös totesi lausunnossaan sen, että aiemmin tutkimuksissa Roosan purukalusto on ollut normaali. Lääkäriasema toimittaa lomakkeen Kennelliittoon, josta se aikanaan tulee merkintöjen kera minun lunastettavaksi. Tarkkana ihmisenä myös soitin Kennelliittoon henkilölle, jonka kautta nuo lausunnot menevät ja hänen mielestään tapaus on selvä.
Roosa ei saanut mitään lääkkeitä, nämä haavat paranee koirilla itsekseen helposti.

Vielä Kajaanin näyttelystä. Näyttelystä poisjäänti ei harmita yhtään, kun lukee ja kuulee noita tuttuja juttuja Kajaanin pallohallista. Se on siis niin kamala paikka, aivotkin melkein jäässä vuosi sitten oltiin siellä sekä koirat että ihmiset.

Rocky oli tänään kans ehtinyt tehdä ilkeyksiä. Oli syönyt vähän herätyskelloa, muovinen ns. lasi rikki ja yksi pala puuttuu, huonosin huoneen just kontallaan, eikä palaa löydy. Siis varmaan se söi sen.
Voi hitsi !!!

Anne: Mäyräjuttu oli aika hyvä, mutta kyllä minä Kennelliittoon menevässä lomakkeessa tapahtumaselostuksen omassa osiossa pitäydyin koirien välisessä kahnauksessa.

Alla taas söpöysosiossa Rocky ja Nyytti leikkivät viikko sitten.
1193024.jpg

Sitten alla vielä vauvakuumeisille, kun Roosalla ei vielä pentuja ole, niin vielä söpömpää. Katsokaa kuinka ihqu Roosa oli pentuna (5-viikkoinen), kukaan ei voi olla toista mieltä :)
Kuvan olen saanut Roosan kasvattajalta Jaanalta.

1193053.jpg