Tänään tuli puhelimella Pornaisista multimediaviesti ja tsädäm, tässä päivän kevennys Cool

 

1302721821_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä oli eteisessä näkymä tänään, kun ensimmäinen perheenjäsen saapui iltapäivällä ovesta sisään :o)

Hippu oli pitänyt vähän hauskaa uuden petinsä kanssa. Puruluita ja muita leluja kyllä on aina aktiviteetin antajina, kun koirat jäävät päiväksi yksin kotiin.Mitähän "isosisko" Muru tuumasi tästä myyräntyöstä? Katsoiko kauhistuneena vieressä........ vai auttoiko hommassa ;o) Tarina ei kerro :D Tämmöistä se on joskus näiden koirien kanssa.

Ja huomioikaa tuo Hipun asento "en mä oo mitään tehnyt"

Hippu on tullut isäänsä Rockyyn. Rocky on myöskin pari petiään tuhonnut samalla lailla :o) Roosalla on vähäisempänä ollut nämä tihutyöt, mitä nyt suolestanut vain kirppareilta ostettuja pehmoleluja.

**********************************************************

Sitten vähän muuta.

Viime sunnuntain Vaasan KV jäi minulta ja Kiralta väliin. Olin aikonut lähteä lauantai-aamuna kaverin luokse Ouluun ja käydä Kiran luona lopputrimmejä ja kehäjuttuja katsomassa ja sitten sunnuntaina aamuvarhain parin kaverin ja Kiran kanssa oli tarkoitus ajaa Vaasaan. Mutta, mutta............

Viime torstai-iltana loman alkamisen kunniaksi liukastuin ja kaaduin tuossa pihalla ja lopputuloksena olin jo puolen yön aikaan Oulussa keskussairaalan käsikirurgisella osastolla hoidossa. Ranne murtui ja se leikattiin ja levytettiin (7-reikäinen n. 7 cm pit.levy). Sairauslomaa nyt käsikirurgin mukaan alustavasti 6 viikkoa. Eli tässä tämä kevät sitten meneekin. Tässä on ollut sulattelemista. Mutta kyllä tästä noustaan. Yksi kaveri sanoi, että "aattele, miten hyvä säkä, kun ei ollut jalka, sähän pystyt kävelemään". Toinen kaveri sanoi, että "aattele, miten hyvä säkä, kun oli vasen käsi, kun oot oikeakätinen". Viimeinen positiivisuuden niitti oli esimies, joka sanoi "nythän sun lomakin sitten siirtyy myöhemmin pidettävään ajankohtaan". No tuo viimeksi mainittu seikka ei ehkä kovin korkeita aaltoja minulta ilmaan heittänyt tässä kivun ja kenkutuksen vellovassa valtameressä :D ........... mutta kyllä tämä tästä, vähitellen :o)

Ja näyttelyitä tulee tässä kevään ja kesän aikana monia, joten niitä nyt suunnitellaan useamman koiran kohdalla :o)