Tänään oltiin Rockyn kanssa Match-show:ssa Rautian parkkipaikalla. Järjestäjänä oli Koillismaan Koirakerho ja hallituksen jäsenen ominaisuudessa menin jo hyvissä ajoin paikalle hoitamaan käytännön järjestelyjä. Trimmipöydän laiton kasaan, pakkasin autoon, jossa oli pakattuina jo odottelemassa palkintopokaalit ja numerolaput hakaneuloineen. Ai niin, Rockykin pakattiin mukaan boxiin.
Itse kehä meni kohtuullisen hyvin, Rocky oli pentuluokassa, kun ikää on 9 kuukautta. Näissä leikkimielisissä jutuissahan aikuisten ikä on 1 vuodesta eteenpäin. Rocky sijoitus oli BIS 5. Niin ihan oikein kirjoitin, meillä ainakin on näin BIS-kehässä eli punaisten pentujen voittaja, sinisten pentujen voittaja (=Rocky), punaisten aikuisten voittaja, sinisten aikuisten voittaja ja veteraanien voittaja. Kuten sanottu, Match-show on leikkimielinen kilpailu ja tänäänkin valittiin lisäksi Veikeimmät korvat ja Veikein häntä ja tietenkin siellä oli Lapsi ja Koira kilpailu. Saatiin hyvää harjoitusta näyttelyitä varten. Sain Rockyn kävelemään kohtuuhyvin, samoin seisominen ja pöydällä seisominen, hampaineen ja koplauksineen sujuivat ihan kiitettävästi.
Alla kuva Rockysta sekä BIS-kehän kaikki viisi koiraa, joista oikealla on Rocky, taitaa olla aika kaukaa otettu tuo yhteiskuva.
MUOKS ! 26.5.08 klo 12.20: Valokuvaaja-Jari tuolla kommenteissa on tietenkin oikeassa. Lähempääkin ois yhteiskuvan saanut, jos ois jättänyt BIS-1:n ja BIS-5:n kuvan ulkopuolelle :o), mutta sehän ei käy laatuun, eihän ...
Sitten vielä tietysti tietoja Roosasta: 44 VRK menossa. Roosa-mamma voi erinomaisesti !

1591666.jpg
1587675.jpg
1587611.jpg

1587628.jpg