Vietettiin ihana kesäinen viikonloppu Joensuussa :o) Ilma oli upea, aurinko paistoi koko ajan ja mittarissa n. 20-22 astetta :o)

Matkaan lähdettiin ystäväni Pirjon ja Rockyn kanssa lauantaiaamuna  varhain klo 4.00. Itsehän en pystynyt ajamaan autoa, kun kädessä oli vielä kipsi (eilen se poistettiin).

Kehän piti alkaa ennen puolta päivää, mutta tuomari oli aika hidas ja kehä myöhässä. Lauantaina tuomarina Rita Reiniers, Alankomaat. Mukava oli kehän reunalla rupatella kavereiden kanssa ja odotella kehän alkamista. Kehään oli ilmoitettu 11 parsonia. Lopulta Rocky pääsi kehään Anna-Marin kanssa. Rocky esiintyi todella hienosti, mutta lauantai ei ollut meidän päivä :o) Tuomari ei tykännyt Rockysta ollenkaan! Arvostelua alensi ainakin Rockyn kohdalla se, että Rockylta puuttuu toiselta puolelta P2-hampaat ylhäältä ja alhaalta, toiset tuomarit rokottavat tästä. Toinen seikka oli se, että tuomarin mielestä Rockylla oli liian vähän karvaa takatassujen sisäsivuilla ja mahassa :o) Hieman ihmettelin tätä karvajuttua, koska siellä oli kuitenkin karvaa ihan kohtuudella, mutta se siitä. Takaliikkeistä myös huomautettiin. Mutta tuloksena siis H.

Lauantaina kierreltiin kaupungilla ja käytiin syömässä hyvin sekä tavattiin myös Rockyn ja Vanillan poika Leevi, joka asuu perheensä kanssa nykyään Joensuussa. Ihanan vilkas ja komea nuorimies Leevi on menossa tottis/näyttelytreenikurssille nyt syksyllä. Oli tosi mukavaa nähdä Leeviä ja perhettänsä.

Sunnuntaina hotelli Kimmelissä ilmastoidussa huoneessa hyvin nukutun yön jälkeen suuntasimme runsaiden aamupalapöytien ääreen. Sitten kehän kulmalle ja aurinkoon. Tuomarina Erwin Deutcher, Itävalta. Parsoneita oli ilmoitettu kehään 17. Tuomari jakoi ERIä, mutta mutta sieltäkin ne koirat saatiin järjestykseen. Tuomari tykkäsi Rockysta ja Rockyn tulos AVO ERI1 SA PU2 VA-SERT. Hienoo!! Minä olin tulokseen tosi tyytyväinen. Se valioitumissertihän meni taas vierestä, mutta en jaksa harmitella tuommoisia juttuja. Kyllä se serti sieltä vielä jostain tulee. Kiitos Anna-Marille vielä kerran Rockyn hienosta handlauksesta :o)

Kehän jälkeen käytiin vähän shoppailemassa ja kahvittelemassa ja lähdettiin ajelemaan kotia kohti (460 km).

Nyt tulee hieman näyttelytaukoa näille koirille. Roosan pennut syntyvät ja Rockykaan ei lähde näyttelyihin, kun pennut ovat täällä kotona kasvamassa. Ei turhia riskejä, ettei mitään pöpöjä tulee näyttelyistä. Kasvatteja ja sijoituskoiria nähdään varmasti syksyn mittaan näyttelykehissä. Rocky tuli reissusta suoraan sivuovesta tuonne saunaosaston puolelle ja mieheni pesi boitsun desinfioivalla shampoolla. Kun turkki oli kuivunut laitoin myös niskaan Bayvanticin. Samoin pesin boxit tykötarpeineen, remmit ja pannat ja kupit. Omat näyttelyvaatteeni ja kenkäni pussitin auton vieressä näyttelypaikan parkkipaikalla ennen kuin lähdettiin ajelemaan kotiin. Auto oli onneksi parkissa hieman syrjäisellä paikalla yhden rakennuksen vieressä, kun vaatteita vaihdoin etuoven suojissa :D

Roosan massu kasvaa mukavasti ja mamma voi hyvin. Nyt ollaan vuorokausilla 47-49 :o) Laitan massukuvia loppuviikosta.

 

 

Rocky pöydällä. Huomatkaa tuomarin tyylikäs pukeutuminen ja tuo koko ajan iloinen kehäsihteeri :o)

 

Vas. Peksu - Ring Tail Elton PU1 SERT ROP - oikealla Rocky PU2 Va-Sert

 

___________________________________________________________________________

 

Lisää hienoja tuloksia kuulin Anjalta puhelimitse:

Rockyn ja Oonan (Tallitontun Pommi) poika Tallitontun Remutaavetti "Taavi" kävi 13.8. luolakokeessa Mynämäellä tehden B42 tuloksen. Tämä on Taavin toinen B-tulos, joten seuraavaksi poika lähtee kokeilemaan A-tulosta. Taavi asuu Etelä-Suomessa Sinkon kennelin omistuksessa. Paljon onnea Taavi ja taustajoukot!

Taavi - Tallitontun Remutaavetti  Kuva: Maija

 

Sitten Rockyn ja Vanillan poika Leevi

 

 

Kotimatkalla Suomussalmen kauniissa rantamaisemissa :o)

 

Pirjo ja Rocky

 

Kyllä Suomen suvi on kaunis :o)