Roosa kävi eilen ultrassa ja siellä näkyi 4-5 pennunalkua  Hieno homma! Pennut syntyvät syyskuun alkupuolella. Roosan vointi on hyvä ja ruoka maistuu melko hyvin. Kerrallaan ei suostu syömään koko ruoka-annosta, joten päätin eilen, että alan antamaan ruuan vaikka 2-3 kertaa päivässä, että tulisi vuorokausiannos syötyä. Pitää lähiaikoina alkaa mammalle syöttämään Royal Caninin Starter -ruokaa, että saa täysipainoista ruokaa pentujakin ajetellen loppuraskaudesta. Normaalistihan meidän koirat syövät Royal Canin Medium Adultia ja joskus RC Sensibleä.

Roosa on perheemme 6-vuotias lady, pitää perheen uroot komennossa napakalla otteellaan. Rakastaa kaikkia ihmisiä tuo supervauhdikas pikkulikka. Ulkomuoto on kaunis ja katse on minun mielestäni maailman kaunein noissa mantelinmuotoisissa tummissa tähtisilmissä

Pentueen isänä on oma 2 viikon kul. 4 vuotta täyttävä urokseni Rocky (Tallitontun Banjo Boy), tuo komearaaminen, järkevänoloinen, harkitseva ja samalla leikkisä ja kaikkia ihmisiä rakastava pusumoottori :o)

Pennuille etsin aktiivisia ja myös näyttelyistä kiinnostuneita koteja. Pentutiedustelut puhelimitse, kiitos.

Roosa x Rocky eli yhdistelmän sukutaulu Jalostustietojärjestelmässä

Kuvia Roosasta :o)

 

 

 

Kuvia Rockysta :o)