Lopultakin ehdin päivittää näyttelyreissun kuulumisia ja vähän muitakin kuulumisia.

Heti alkuun toive, että jos jollakin on erkkarikuvia Mesestä - Tairngire Messenger, Ministä - Cathrina vom Burgholz ja Tuuresta - Double Barrel's Dynamic Diesel,  niin otan mielelläni vastaan.

Viikko sitten siis matkattiin Etelä-Suomeen rotumme omaan erikoisnäyttelyyn. Mun kyytiin lähti Ansku kasvattieni Oton ja Aapon kanssa ja tietysti Rocky. Yövyimme systerin luona Hyvinkäällä ja sunnuntaina aamuvarhain pakattiin auto ja ajeltiin Lohjalle näyttelypaikalle. Näyttely järjestettiin Showlinkin hallissa ja täytyy sanoa, että olipa huippupaikka. Sinne ensi vuonna uudestaan! Näyttelyyn oli ilmoitettu parsoneita 232 karvakuonoa. Omista kasvateista näyttelyyn saapuivat myös Kira ja Hippu perheidensä kanssa. Annen ja minun omistama Pepper saapui  myös näyttelyyn Annen ja Nikon kanssa. Lisäksi paikalla olivat Helkyn ja minun sijoituskoirat Mini ja Mese ja Katjan ja minun sijoitusuros Tuure. Kehät alkoivat klo 10 ja ennen sitä hieman harjoitetiin kehäjuttuja pentujen kanssa. Rocky oli jo heti aamusta siirtynyt boxissaan Anjan leiriin, koska päätimme Anjan kanssa, että Mirka esittää Rockyn. Kehiä oli kolme, olipa koko päivä yhtä kehien välillä kävelyä minun osaltani, koska näitä "omia" koiria oli kaikissa kolmessa kehässä ja siihen päälle kaikkien kavereiden koirat. Kun vaan halus nähdä kaikki :o)

Pikkupennuissa kehässä olivat siis Hippu, Kira ja Aapo. Tuomari Colin Smith. Hellyttävää oli katsella pentujen menoa kehän kulmalta. Narttupikkupennuissa Hipun sijoitus 4. ja lisäksi KP !!! Pentuja kehässä 15. Kira ja Aapo eivät tällä kertaa sijoittuneet neljän joukkoon.

Isoissa narttupennuissa oli Pepper ja sijoitus 2. ja lisäksi KP.

Mini oli junnuluokassa toisessa kehässä ja sai H:n. Tuomari Päivi Eerola. Mie vaan totean, että pieni on kaunista :o)

Kolmoskehässä tuomarina oli brittituomari Kim Denby-Gardner. Aika tiukka täti. Esimerkkinä sanon, että uroksia (jun, nuo, avo, käy, valio vet) oli ilmoitettu näyttelyyn äkkiä laskien 77 koiraa ja näistä koirista vain 6 sai ERIn.

Avo-luokassa oli Rocky Mirkan kanssa ja sai hienosti EH:n, olen tosi tyytyväinen tulokseen. Tuure esiintyi hienosti ja sai H:n. Mese esiintyi myös tosi hienosti ja handlerina oli oma emäntä Heli. Helille tämä eka näyttely ikinä, noin handlerin ominaisuudessa, hienosti vedetty Heli! Mesen tulos EH, johon olemme tosi tyytyväisiä.

Otto järjesti sydämentykytystä, kun sai jännätä miten käy :o) Otto sai ERI:n, siis niistä harvoista ERI:n saajista. Erikoisnäyttelyssä voidaan nimittäin jakaa kolme sertiä sekä uroksille että nartuille. Uroksille siis 6 ERIä ja näistä 2 valioluokan koiraa, joten 4 urosta, joille jaossa 3 sertiä.  Nuorten luokan uros sai sertin ja avo-luokassa Nyrkki ja Tirri saivat sertit. Oton tulos ERI AVK3 VA-SERT, siis niin huippu tulos ja rodun erikoisnäyttelyssä!!!!  Vieläkin kasvattaja täällä hymyilee itsekseen onnellisena.  

Näyttelyn kauneimmat olivat ROP "Tirri" - Maitomiehen Action ja VSP "Krista" - Ninacan Krista. Onnittelut vielä tätäkin kautta heille!!!

Olin ilmoittanut näyttelyyn myös Rockyn jälkeläisluokan. Rockyn kanssa kehään menivät jälkeläisistä kevään pentueen koirat Hippu ja Aapo. Kira oli perheineen valitettavasti joutunut lähtemään jo kotimatkalle ennen luokan alkua. Kello mahtoi jolla jo n. 17.30 kun mentiin kehään :o) Jälkeläisluokassa oli muistaakseni 8 eri koiran jälkeläiset. Tuomari oli Kim Denby-Gardner. Sij.1 KP Karvahaalarin Janni, sij. 2 Tallitontun Banjo Boy!!! Upeeta, sij. 3 Miselin Mango Aloha, sij. 4. Miselin Matty Move In.

Pitkä ja hieno näyttelypäivä loppui n. 18 kieppeillä ja auto pakattiin tämän jälkeen. Olipa pitkä matka kotiin ja pitkä nimenoman sen takia, että keli oli huono, vettä ja räntää ja lämpötila siinä +3, +1 ja nollan kieppeillä. Alla kesärenkaat. Vuoronperään Anskun kanssa ajettiin ja apukuski aina piti kuskia hereillä, joten koko yönä ei tullut nukuttua. Oltiin klo 7 aamulla kotona ja klo 8 olin jo "reippaana" töissä. Rankkaa :D :D

Kiitos kaikille kasvattien omistajille, että olitte paikalla noiden ihanien kullanmurujen kanssa. Samoin kiitos sijoituskoirien omistajille, että tulitte tähän hienoon näyttelyyn. Te kaikki koirienne kanssa teitte tästä päivästä täydellisen :o)

Olen siis todella tyytyväinen tuloksiin. Tästä on hyvä alkaa suunnittelemaan seuraavia näyttelyitä.

Seuraavaksi muutama kuva.

Lisää kuvia Picasassa

 

"Hippu" Pikkuroosan Rocking Vanilla Pikkupentujen 4. KP

Foto: Heli Kangas

"Kira" Pikkuroosan Rock Me Baby        Foto: Heli Kangas

"Aapo" Pikkuroosan Little Rocky  Foto: Leena Mäkelä

"Otto" Pikkuroosan Running Wild ERI AVK3 VA-SERT  Foto: Leena Mäkelä

Rocky

"Pepper" Sweetjumper's Top Of The Pups, Pennut (7-9 kk) 2.KP

Foto: Heli Kangas

Rockyn jälkeläisluokka Sij. 2 Mukana jälkeläiset Hippu ja Aapo :o)     Foto: Leena Mäkelä

*****************************************************************************************************************

Sitten Roosan kuulumisia!

Roosa kävi ultrassa keskiviikkona ja nyt kävi niin, että ultrassa ei näkynyt pentuja. Astutukset eivät aina onnistu.

Tätä ei jäädä sen enempää murehtimaan vaan uudet suunnitelmat ovat jo tekeillä, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.