Kävin tänään Rovaniemen KV:ssä Roosan ja Rockyn kanssa. Näyttelystä tuli kummallekin EH:t eli ei tällä kertaa mitään pidemmän tarinan aihetta siltä osin :o) Kiva oli nähdä kavereita jälleen kerran. Tuloksista vielä sen verran, että Enzo oli ROP ja Maki VSP, onnittelut molemmille koirille ja taustajoukoille vielä kerran ! Onnittelut vielä uudemman kerran myös Jaffalle (Tallitontun Yvo), joka Moonan taitavasti handlaamana sai kolmannen serttinsä ja valioitui tänään :o) Kyyneleet silmissä halattiin siinä toisiamme. Samoin tätä kautta myös uudelleen onnittelut Roosan siskon plikalle Wild Dancer's Polar Sunille, joka junnuissa ja ensimmäisessä näyttelyssään sai sertin.

Sitten niihin eilisen päivän kaikkein ihanimpiin juttuihin. Näyttelyyn minua moikkaamaan tuli myös Luru perheensä kera. Lurulla on nyt ikää 12 viikkoa ja miten ihanan syötävän suloinen tämä pentu onkaan. Mukava seurata tämän pennun kehitystä, nyt ainakin vaikuttaa lupaavalta :o)

Toinen syötävän suloinen oli myös tullut perheensä kera näyttelyyn eli Annen, Nikon ja minun ikioma ihana Pepper. Pepperillä on nyt ikää 4 kuukautta. Pepper lähti minun mukaani tänne Kuusamoon "päivähoitoon" reiluksi viikoksi. Anne, Niko, Enzo ja Niitti lähtevät alkuviikosta reissuun kohti Tanskaa ja Maailmanvoittaja-näyttelyä. Peukut on pystyssä heille ja tietysti muillekin sinne matkaaville esimerkiksi Merrun porukalle !

Sitten muutama kuva tältä päivältä.

Ihana Luru

Aleksi ja Pepper saapuvat :o)

Pennut 

Pussataanko Peppis :o)

Vielä kuva Lurun pikkuisännästä Leevistä ja Lurusta. Leevi rakastaa suunnattomasti tätä koko perheen silmäterää

 

Laitetaan vielä kuva kehästäkin :o)

kuva: Moona Halvari