Muutama viikko sitten sain vieraita Kiimingistä, kun Vili (Pikkuroosan Change Of Heart) ja perhe tulivat vierailulle meille. Vili on aivan ihanan hellyttävä, iloinen ja avoin pikkuinen parsonpoika. Hieman näytin jälleen trimmausta kahvittelun lomassa, mutta en tosiaankaan kerinnyt trimmaamaan Viliä kuin pikkuisen. Mittasin samalla hänet ja sain säkäkorkeudeksi 34 cm eli ihan sopivan kokoinen Vilistä on tulossa. Vili on aloittanut Ostyn riveissä pentukoulun ja kesälle suunnitellaan paria näyttelyä ja kettuakin pitäisi jossain vaiheessa käydä nuuskuttamassa.

Alla Roosa-emon ja Vilin pusuttelukuva

 

 

Viime viikonloppuna kävin kylästelemässä Iissä Sulon (Pikkuroosan Wild Thing) ja perheensä luona. Sulosta on kasvamassa komea nuorukainen, jolla on ihana, iloinen luonne :) Sulokin on aloittanut juuri pentukoulun (=pentutoko) emäntänsä Janican kanssa. Myös näyttelykurssilla hän harjoittelee kehätottumuksen alkeita. Trimmasin Sulon ja yllättävästi irtosi karvaa myös tästä pentueen sileimmästä pennusta. Mittasin Sulon ja säkäkorkeus on 35.5 cm eli Sulo voisi lopettaa kasvamisen noihin lukemiin, eiks vaan :) Hänet on myös ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyynsä eli Vaasassa Sulo debytoi pentuluokassa :)

 

 

 

 

 

Katsekontaktia :)

 

Sunnuntai-iltana olimme menossa Oulussa pentukouluun, kun yllättäen kohtasimme Vilin, joka oli tulossa pois pentukoulusta! Pojat innoissaan nuuskuttelivat toisiaan :o)

 

 

Sitten muutama kuva Rockyn Latvian reissulta. Rocky kävi Kankaan Helin mukana Latvian voittaja -näyttelyssä Latvian Riikassa viime viikonloppuna. Mukana olivat myös Helin Dani ja Basti. Tuomarina oli Anne Sume Virosta, kehässä ainoastaan 6 parsonia, kaikki Suomesta. Rocky mitattiin ja tuomarin mielestä Rocky oli liian iso. Tuo minun komea(raaminen) Rocky on 38 cm korkea ja tämä tuomari tykkäsi pienemmistä......ainakin viime viikonloppuna. Rocky sai siis ERIn, ei muuta. Seuraavat näyttelyt on suunnitteilla :)

Kiitos vielä kerran Helille Rockyn mukaan ottamisesta, kehässä handlaamisesta ja hoitamisesta !

Allaolevat kuvat ovat kaikki Heli Kankaan kameralla otettuja :o)

 

Rocky ja Heli kehässä :) Rocky on kyllä komee, vaikka itse sanonkin :o)

 

Pöydällä tarkasssa syynissä :)

 

Rocky edelleen. Tämän kuvan kanssa kävi semmoinen hassu juttu eka kerralla, kun vilkaisin tätä kuvaa Helin Latvia-albumista. Aukaisin isommaksi tämän kuvan ja mietin, että "kukahan komee parson on tuossa kuvassa?" ..........Sitten ihan ääneen piti alkaa nauraa, kun hoksin, että sehän on minun oma rakas Rokkijätkä :o)

 

Rocky, Dani, Basti ja Heli kaupunkikävelyllä Riikassa :)

 

..............Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on aihe:

Milloin alkavat Minin juoksut :o) Siis niitä odotellessa pari kuvaa neidosta ulkoilemassa Lappeenrannassa :)

 

Minin tyylinäyte

 

Mini lenkillä ja hän päätyi Lappeenrannan rautatieasemalle ikään kuin odottamaan junaa. Mihinkähän pikku-Mini aikoo matkustaa :o)

Kuvat Jaana Lappalainen