MUOKS TÄHÄN ALKUUN 18.7.08 KLO 23.15!
KAIVOIN AUTON TAKAOSAA JA LÖYSIN LOPULTAKIN ROCKYN OULUN KV:N ARVOSTELUN:
Nice type. Pleasing head and expression. Good set of ears. Nice topline and body. I prefer shorter loin and more sound movement behind. JUN ERI, JUK2.
______________________________________________________________
Pennut kasvaa kovaa vauhtia ja jauheliha on ihanaa eli ruokailutottumukset ovat muuttumassa äidin omistamasta maitobaarista valkoiseen lautaseen, kummallista ;)Huomenna jatketaan taas nappulansyöntiharjoituksia.

Yritän ensi viikolla ottaa Mikon kanssa poseerauskuvat pikkuisista, saattaa olla kyllä aika mahdoton tehtävä.
Vanilla, Santtu ja Otto ovat muuttaneet uuteen asuntoon. He ovat valloittaneet Roosan boxin, jossa siis nykyään  eli vielä muutama päivä sitten Roosa nukkui yönsä. Joku saattaa välillä mennä pentulaatikkoon nukkumaan, mutta useimmiten pienet nukkuvat boxissa. Kuvat alla liittyen aiheeseen + pari muuta kuvaa.

Rockyn kanssa käytiin eilen näyttelyssä eli Oulun KV:ssa. Parsoneita oli ilmoitettu 24 ja junnuluokassa oli Rockyn lisäksi yksi toinen koira. Molemmat saatiin ERI ja toinen koira oli sitten luokkansa ykkönen ja me oltiin kakkosia. Paras uroskehässä taisi olla 8 koiraa. Ei päästy neljän joukkoon, mutta olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Arvostelu oli muuten hyvä, mutta takaliikkeet eivät tyydyttäneen tuomaria. Arvostelun olen piilottanut jonnekin niin hyvin, että en sitä tähän hätään löytänyt, kyllä se jostain löytyy. Saan Anskulta ja Jarilta kuvia ja laitan ne tänne myöhemmin. Näyttelykehät ja sen ympäristö oli sanoisinko aika mielenkiintoinen. Kehät olivat nurmikolla ja rankkojen sateiden ansioista ne olivat veden vallassa. Ihan mielenkiintoista oli sen puoleen, no huumorilla siitä selvittiin ja tilannehan oli jokaisen kohdalla sama kehään mennessä. Oli tosi kiva nähdä kaikkia parsonimmeisiä, vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Enzo (Miselin Maxfactor) oli tietenkin ROP ja mikä mahtavinta, sieltä tuli tälle upealle uroolle vielä RYP 3 sijoitus. Sillä koiralla on Annen kanssa mahdollisuudet vaikka kuinka pitkälle. Tänään sitten valioitui Oulussa Rockyn emo Köpi (Claremorris Umbra), hieno juttu.
MUOKS 14.7.08 klo 19.40: PARI KUVAA NÄYTTELYSTÄ, KUVAAJANA JARI KORVA
1730936.jpg
Tuomari Stelios Makaritis, Kreikka, Rocky ja emäntä

1730946.jpg
Kehäkävelyä.....
1730971.jpg
Edelleen kehässä kävellään.....
1728927.jpg1728963.jpg
Boxin valloittajat käyvät taisteluun viholliskameraa vastaan :)
1728945.jpg
Otto nukahti leikkimisen jälkeen olohuoneen pikkumatolle :)
1728967.jpg
Vanilla ja Otto nukkuvat leikin lomassa
1728968.jpg
Santtu on mennyt Rockyn häkkiin lepäämään