Hyvää alkanutta vuotta 2012 kaikille!

Ja terveiset täältä talvisesta ja lumisesta Kuusamosta :)

Kyllä on ihanaa, kun on nämä selkeät vuodenajat. Talvi on oikea talvi ja rakastan lunta. Lumeen liittyen lumityötkin on meillä nykyään niiiiin helppoa ison pihamme kanssa, kun meillä on nykyään isännän tekemä aura tuon maasturin kanssa helpottamassa noita pihahommia. Kesähän meillä täällä Pohjois-Suomessa on tietysti lyhyempi (sääskineen), mutta kaikkea ei voi saada. Luonto kuitenkin on Kuusamossa todella upea kaikkina vuoden aikoina :)

Viime vuoden ehdoton kohokohta oli minulle Roosan ja Rockyn ROSE-pentue loppukesällä. Ja tämä oli todella monien vaikeuksien kautta aikaansaatu pentue, oikea rakkauden pentue. Vieläkin tulee kyyneleet silmiin, kun muistelen sitä tunnetta, kun kesällä ultrassa eläinlääkäri sanoi minulle "ei nämä oireet mitään valeraskautta ole vaan ainakin 5-6 pentua näkyy täällä ultrassa olevan" :o)


Toinen kohokohta oli kennel Pikkuroosan 1. muotovalio. Otto - Pikkuroosan Running Wild valioitui vuosi sitten tammikuussa Kajaanin KV:ssa ollen samalla VSP.

Myös oma rakas Rockyni kävi kesällä 6 näyttelyssä ja menestystäkin tuli :o) Saldona oli 5 ERIÄ, joista kolme kera SA:n. Rocky oli ROP heinäkuussa Hyvinkäällä ja Oulusta sai Va-Sertin ja samoin elokuulla Joensuussa sijoitus PU2 kera Va-Sertin. Yksi H:n arvoinen näyttelykäynti sinne myös notkahduksena tuli elokuussa :)

Pepper - Sweetjumper's Top Of The Pups kävi myös muutamassa näyttelyssä viime vuonna ja hienosti meni! Pepperillä on nyt viime vuodelta kaksi Sertiä kasassa ja sitä kolmatta metsästetään tänä vuonna jossain vaiheessa :)

Agilityssä Tuure - Double Barrel's Dynamic Diesel on osoittautunut oikeaksi agilitytykiksi. Huimaavan nopeasti Tuure on Hannan ohjauksessa noussut 1. luokasta 3. luokkaan! Huippuu!!

Kasvatit ja osaomistuskoirani omistajineen harrastivat viime vuonna siis näyttelyitä, agilityä, tokoa, luolia, mejää ja luonnonmetällä käyntiä! Kiitos kaikille teille, että olette vieneet näitä ihania koiria moniin harrastuksiin

Loppuvuodesta saatiin myös Norjasta vahvistusta penturintamalla. Marraskuulla saapui Suomeen ihana pikkuinen parsontyttö Karo - The Russell Yards Gotta Go. Karo on minun ja Jaanasalon omistuksessa ja sijoituskoti on Hennan ja Mikon luona Keski-Suomessa.

Oma vuoteni näitä harrastuksia ajatellen oli oikea katastrofi aikavälillä huhtikuu - lokakuu! Lyhyesti sanottuna kaksi erillistä rannemurtumaa, joista toinen ranne leikattiin ja levytettiin ja kesällä toinen ranne kipsattiin! Ei tarvitse varmaankaan sanoa enempää. Mutta nyt nuo ajat ovat taaksejäänyttä elämää :o)


Sitten tämän vuoden suunnitelmista jonkin verran :)

Minin tuleva astutus on se tärkein alkuvuoden asia. Juoksuja odotellaan maaliskuulle. Uros on valittuna, mutta siitä enemmän sitten myöhemmin. Mini käy silmä- ja polvitarkastuksessa tämän kuun loppupuolella. Uroksen silmät ja polvet on tarkastettu ja terveiksi todettu.

Näyttelyjä olen suunnitellut muutaman Rockylle ja näille viime vuoden pennuille suunnitellaan parhaillaan kevään ja kesän näyttelyitä. Muille kasvateille tutkitaan myös näyttelykalenteria :)

Olen myös hankkimassa yhden sijoituskoiran tässä kevään - kesän aikana, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

 

Lopuksi muutama kuva viime vuodelta :o)

 

Roosa ja massu

Äitiyden onnea :)

 

Otto - Kajaani KV tammik. 2011 - VSP - tuore FI MVA

 

Ja talven kunniaksi talvikuvia :o)