Tilannetiedotusta Minin osalta eli neito on unitaudin kourissa eli makkarin sänky on hyvin kutsuva paikka, jossa hän nukkuisi vaikka puolellepäivin, myös on ollut silmiinpistävää hellyydenkipeyttä ja kuluneella viikolla on kuulemma ollut myös aamupahoinvointia. Eli oireita ainakin, mutta asiaa selviää tulevan viikon tiistaina, kun Mini menee ultraan Jaanan kanssa.

Roosalla on reilu pari viikkoa aikaa astutuksesta, joten hänen tilanteestaan ei vielä voi sanoa mitään, samanlainen normaali vilkas likka on, kuten aina :)

Sitten pari kuvaa :)


Kuva: Heli Kangas

Messi - Pikkuroosan White Delight ja Anne viime viikonloppuna Kotkan KV:ssa. Kyseessä oli Messin eka näyttely, ikää Messilla on nyt 9 kuukautta. Tuomari Vincent O'Brien, Irlanti. Messi sai EH:n ja arvostelu oli hyvä. Hienoo Anne ja Messi!! Keskeneräinenhän kehitykseltään neito vielä on, mutta ajan kanssa,niin hyvä tulee :o)

heart

Alla Charlie (Rednock Changing Chances). Charlie on tulossa Suomeen loppukesästä joksikin aikaa. Charliehan asuu Norjassa Ida Eggenin luona, joka on yksi Charlien omistajista.
Helkyn kanssa on suunnitelmisssa Charlielle pari näyttelyä ja ehkä kettuakin voisi käydä moikkaamassa :)






Charlien kuvat: Ida Eggen



Roosa heart