Syksyn tuntua on jo ilmassa täällä Kuusamossa. Lomat on vietetty ja töihin palattu. Ihana kesä takanapäin. Tai ei nyt ihan kylmäksi ole ilmat vielä muuttuneet, mutta kuitenkin...... kohta on syyskuu.

Näyttelyitä on suunniteltu pari myös tänne syksymmälle, joihin on menossa muutama koira :o)  Rockyn kanssa mennään syyskuun alussa Limingan kahteen erilliseen ryhmänäyttelyyn. Rockyn olen aikonut myös ilmoittaa lokakuun Erkkariin Lohjalle. Ilmeisimmin laitan ilmoon myös Rockyn jälkeläisluokan, johon tulee koiria kahdesta pentueesta.

Erkkariin lähtee myös Hippu pikkupentuihin. Annen kanssa ilmoitanne Pepperin isompiin pentuihin ja Helkyn kanssa Mini ja Mese junnuluokkaan. Erkkariin lähtevät lisäksi myös Otto ja Aapo Anskun ohjaksissa :o) Anskun kanssa ollaankin suunniteltu, että pakataan autoon boxeihinsa Rocky, Otto ja Aapo ja ajellaan yhdessä Hyvinkäälle mun systerille yöksi ja sitten aamulla Lohjalle näyttelyyn ja näyttelyn päätyttyä takaisin kotiin. Rankka reissu, mutta tämä on suunnitelma :o)

Tämän kesänä Mejä-harrastus on ollut jäissä. Edes itekseen ei ole vedetty jälkeä. Koirakerhon yhteiset harjoitukset on tainnut olla 3 kertaa, joissa en myöskään ole ollut mukana. Syy tähän on yksinkertaisesti mun polvi. Alkukesän olin sen takia sairauslomalla, mutta edelleenkään en voi epätasaisella polven takia kävellä, kun tasaisellakin on välillä tosi vaikeeta. Mutta se siitä aiheesta.  Luolaharjoituksissakaan en ole päässyt Oulussa käymään.

Roosan astutus on tulossa. Oiskohan syyskuulla. Neidon juoksujen välit vaihtelee, joten katotaan nyt :o) . Sehän on tietysti tämän syksyn tärkein asia. Mutta siitä sitten enemmän, kun juoksut alkaa.

Alla muutama kuva nuorisosta. Vielä odottelen Pepperin uusia kuvia, no Annella ja Nikolla on muuttokiireitä. Samoin Kirasta, Leevistä, Aaposta, Otosta ja Vanillasta odottelen tuoreita kesäkuvia.


Hipun nassu :o)

Hippu-kesätyttö

Hippu mökillä ihmettelemässä kuistilla sadepisaroiden ropinaa

Kete :o)

Kete vilvoittelee

Lurun nassu :o)

Luru on myös veneillyt tänä kesänä. Välillä piti ottaa päikkärit :o)

Sitten Edit maan. 23.8 klo 19.30:

Sain juuri Leevin perheeltä uusia kuvia Kajaanista muuttolaatikoiden keskeltä :o) Leevi perheineen on muuttamassa Joensuuhun!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten kuvat Tuuresta, Ministä ja Mikistä :o)

 

Tuuresta aivan tuore kuva. Hienolta näyttää. Tuure on kovasti miehistynyt! Tuure harrastaa aktiivisesti agilityä Hannan kanssa ja kisatkin siintelee tulevaisuudessa. Lut-treenitkin ovat menneet tosi hienosti, joten silläkin saralla on odotettavissa kokeet. Kuva: Katja Nyman

Mini poseeraa nurmikolla :o)  Kuva: Jaana Lappalainen

Tässä kuva Mikistä (Tallitontun Riemumaisteri), Rockyn ja Oonan jälkeläinen, ikää kuvanottohetkellä heinäkuussa n. 15 kuukautta. Miki harrastaa aktiivisesti agilitya ja LUT-treenit ovat myös menneet huippuhyvin. Kisoja ja kokeita odotellessa :o) Kaikista Mikin kuvista muuten huomaa, että Miki on ulkomuodoltaan melkein kuin kopio isästään Rockysta!    Kuva: Tuula Myllymäki