Ensiksi hieman tietoa minun ja Helkyn pikkuisesta Ministä (Cathrina vom Burgholz):

Isä: Ch.CH Falco vom Lothar Sturm "Fellini"

Emä: Dt.CH Dt.Jgd.CH Falling Branch Clever Girl "Maggie"

Nyt kun tämä LL -geenitesti on valmistunut, on saatu jo tulokset, että Minin emän Maggien vanhemmat ovat kumpikin saaneet geenitestistä tuloksen Clear, joten Maggie on geneettisesti terve. Minin tilanne selviää, kun hänen isänsä tulos on selvillä.

Sitten tietoja Mesestä (Tairngire Messenger), joka minun ja Helkyn yhteinen "urosvahvistus"

Isä: Falling Branch Solid Brass "Leo"

Emä: FI MVA FI KVA-L RUS MVA Tairngire Honey Dew "Tekla"

Tässä on selvillä LL-geenitestin osalta se, että Mesen isän Leon emän tulos on Clear, Leon isän tulosta odotellaan.

Mesen emän Teklan geenitestin tulos on Clear.

Edellä olevat LL-Geenitestitiedot ovat tietysti vain osa parsoneiden terveystutkimuksista. Sairauksiahan on monia muitakin, mutta nyt nuo tiedot, kun tällä hetkellä kyseinen testi on rodullamme ajankohtainen :)

Mini on jo hyvin kotiutunut uuteen kotiinsa Lappeenrantaan. Uusia kuvia ei ole tähän hätään, mutta laitan tässä kohta Helkylle viestiä, että hänen on ihan pakko ottaa tuoreita kuvia pikkuplikasta, kun he kohtaavat huomenna :)

Sanna (kennel Tairngire) oli tänään ottanut monta ihanaa kuvaa tästä M-pentueesta, josta meidän Mese on lähtöisin. Mese muuttaa uuteen kotiinsa Kouvolaan lähipäivinä.

                    

                                                                               Mese 

***************************************************************************************

Minä lähden huomenna käymään Haukiputaalla LL-geenitestissä koiralauman kanssa. Testiin lähtevät Roosa, Rocky,  Vanilla ja Otto. Muuten reissu varmaankin menee ihan mukavasti (lue: musiikkia kuunnellen), mutta toivottavasti Roosa ei juoksun aloittaneena aiheuta kovin pahaa levottomuutta autossa matkaavien uroiden eli Rockyn ja Oton sielunmaailmassa ja kupeissa ;)

Sitten pakko laittaa taas kuva mun omasta ja niin rakkaasta Pikku-Roosasta. Joskus ihan sydämestä jotenkin kouraisee, kun häntä katsoo, niin kuin tänään, kun soffalla makoilin ja kamera sattui olemaan vieressä pöydällä ja Roosa oli jälleen kerran tuossa sohvan selkänojatyynyillä, joten s'il vous plaît

                               

                                                                     Roosa