Lomalta pikaiset päivitykset näyttelyiden suhteen.

Lauantaina ajelin läpi Suomen Hyvinkäälle lomalle ja matkalla pysähdyttiin Ylivieskan KV-näyttelyyn. Tuomarina Yvonne Cannon Irlannista. Kehässä muistaakseni 22 parsonia. Sää jälleen kerran aurinkoinen ja aika ;o) lämmin. Tuomarin mielestä koirat olivat melkoisen ERInomaista porukkaa ja hyvä näin. Otto (Pikkuroosan Running Wild) oli jahtaamassa sitä kolmatta eli valioitumiserttiä, mutta tänään ei vielä ollut sen aika. Oton tulos ERI, AVK2. Roosan tulos ERI VAK3. Rockyn tulos ERI AVK4. Nyt on sitten niin, että nuo kilpailuluokan sijoitukset on vähän epävarmaa Oton ja Rockyn kohdalla (tarkistan ne myöhemmin, arvostelulaputkin on ilmeisesti autossa, kai....), onpas minulla nyt oikea lomapää :o)

 

Maailman ihanin ja komein Rokkijätka :o)   Kuva: Moona Halvari

Meijän Otto "kuristusotteessa"  Kuva: Moona Halvari

Roosasta ei löytynyt tähän hätään mitään kuvia Ylivieskan turneelta.

ROP oli Mosse (Maitomiehen Morgan), joka sitten räjäytti pankin ollen myös RYP1 ja seuraavana päivänä BIS 1 Onnea vielä kerran Marika ja Mosse, huikee juttu!!!

VSP oli ihana Flora :o)

 

Seuraavana aamuna lähdin systerin kanssa turistina Mäntsälän näyttelyyn. Helkky olikin jo valmiiksi paikalla meidän Mesen (Tairngire Messenger)+Mesen emännän ja Mangon (Miselin Mango Aloha) kanssa. Mango on Roosan sisko, jos joku ei sitä vielä tiedä. Mango oli hakemassa sitä kolmatta eli valioitumissertiä. Peukut oli siis todellakin pystyssä :o) Meselle puolestaan tämä oli ensimmäinen näyttely. Mese on 10 kuukauden ikäinen ja on siis Helkyn ja minun sijoitusuros.

Näyttelyyn oli ilmoitettu 9 parsonia, paikalla 8 koiraa. Tuomari Harto Stockmari. Helkyn taitavasti handlaamana Mese sitten räjäytti pankin (ainakin mun mielestä). Mesen tulos ERI JUK1 PU1 SERT ROP, Royal Canin ROP-juniori. Huipputulos ensimmäisestä näyttelystä. Nartuista tulos oli sitten se, että Mango myös räjäytti pankin eli tulos ERI AVK1 PN1 SERT VSP ja täten FI MVA.

Ilo oli sitten ylimmillään meidän porukalla. Mese pyörähti vielä Royal Canin ROP -koirien kehässä, mutta siellä ei sijoitusta tullut. Samoin ryhmäkehässä Mese kävi Helkyn kanssa ja jaksoi sielläkin seistä ja liikkua tosi hienosti. Mahtava päivä siis meillä Mäntsälässä, JEEE!!!!

Tästä on hyvä jatkaa lomailua täällä etelässä Huomenna pääsenkin katsomaan mun ihanaa Hippua tähän ihan lähikuntaan :o)

Lopuksi pari kuvaa Mäntsälästä. Lisää kuvia Picasassa

Upea Mese  Kuva: Leena Mäkelä

Helkky ja Mese   Kuva: Leena Mäkelä

VSP Mango (Miselin Mango Aloha) ja ROP Mese (Tairngire Messenger) Kuva: Leena Mäkelä