Lähdin Pääsiäisen pyhinä Roosan ja Rockyn kanssa lomareissulle Etelä-Suomeen. Systerin luona vierailun aikana rentoutumista, shoppailua, teatteria, kasvattien tapaamista, näyttelykehää ym. mukavaa sekä autoilua Lue: jälleen trippimittariin tuli yli 2200 km :)

Kasvateista näin Messiä - PR ( =Pikkuroosan) White Delight), Viiviä - PR Sweet Dream, Hippua - PR Rocking Vanilla, Suloa - PR Wild Thing, sekä minun ja Jaanan sijoitusnarttua Karoa - The Russell Yard Gotta Go.

Oli tosi ihana nähdä näitä kaikkia ihania koiria ja heidän perheitään

 

Messi

 

Messin poseerausta, melkeimpä ekaa kertaa, joten ihan hyvin meni siihen nähden :)

Messi oli kuvienottohetkellä pohjakarvalla, koska hänet oli vasta trimmattu :o)

 

Viivi

Viivin pää oli taas kallellaan, kuten monesti pikkupentunakin :o)

Viivi on menossa trimmaukseen lähiaikoina :o)

 

Hippu

Hippu ja uusi lelu :o)

Hippu ja Jaana treeneissä :o)

 

Karo

Karo valmiina Vaasan pentukehään :o)

 

Janica & Sulo  -  Henna & Karo, hetki ennen pentukehää :o)

Sulo ja Janica vasemmalla sekä Karo ja Henna oikealla. Hetki ennen kun lähdetään kävelemään ympyrää, siitä nuo emäntien hienot asennot :o)


Sekä Karo että Sulo menivät tosi hienosti kehässä ja yrittivät parhaansa mukaan pusuttaa norjalaisen tuomarin Marit Sunden ihan läpikotaisin :) Muutenkin kumpikin osasi olla hallissa kuin kotonaan. Kaikille ja kaiken aikaa heilutettiin häntää, jos ei lepäilty häkeissä :) Kumpikin sai hienot arvostelut, ainoastaan sitä hieman ihmettelin, ettei kummallekaan pennuista annettu KP:tä. No, tämä oli pentuluokka, myöhemmin kesän aikana molemmat pääsevät junnuluokan kehiin :o)

Roosa tulos Vaasassa oli VAL ERI1. Rockyn tuloksesta ei ole mitään kerrottavaa jälkipolville :D Tuomari ei tykännyt Rockysta ollenkaan, mittakeppi heilui, sen jälkeen hän tutki pöydällä olevaa pikkukirjaa ja se oli sitten T. No, tämä oli hänen mielipiteensä ja ei siinä mitään, kyllä me Rockyn kanssa vielä näytetään

 

Sitten tietysti pitää laittaa kuva sisareni perheen ihanasta Cellasta

*onko tuolla orava.....*

 

Niin ja lopuksi vielä ........................ Minin juoksua odotellaan edelleen

Etelässä oli jo kevään tuntua, systerin ekat krookukset kurkistelee pihalla :)