Kovasti olen odottanut uusia kuvia jälkikasvulta. Hipusta ja Ketestä sain uudet kuvat, muita odotellaan :o)

Hippu kävi viikonloppuna perheensä kanssa tutustumassa Porvoon vanhaan kaupunkiin ja samalla tietenkin otettiin muutama kuva. Hipulle on suunnitelmissa tälle kesälle lomailun, chillailun ja uimisen lisäksi luolaharkkoja sytyttelyn merkeissä ja muutama näyttely. Hippu saa vielä näyttelyihin hieman kehittyä, ei ole mitään kiirettä niiden suhteen.

 

Hipun katse tuntuu kysyvän "mihin nyt mentäisiin"

 

  Ihana Hippu

 

 

Poseasentoa :o)

 

Sitten pari kuvaa Ketestä kesälaitumilla :o) Keten perheellä onkin ollut kiireinen kevät Raahen suunnalla, koska ovat muuttaneet omakotitaloon. Siellä on Ketelläkin mukava kirmailla pihalla, kun on tilaa :o)

 

 

***********************************************************************************************

Lopuksi viikonlopun näyttelyuutisia!

Pepper pyörähti lauantaina Annen, Nikon ja Aleksin kanssa Varkauden kansallisessa näyttelyssä, hox!! näyttelyn nimi hupaisasti Koira-Varkaus ;o) Tuomarina Günther Ehrenreich Itävallasta.
Odottelin malttamattomana Annen soittoa, että miten meni :D No, hienostihan näyttely Pepperin osalta meni! Tuloksena NUO ERI1 SA PN1 SERT VSP :o) Olemme Annen ja Nikon kanssa todella tyytyväisiä ja onnellisia Pepperin hienoista tuloksista heti ensimmäisissä näyttelyissään! Tänä vuonna Pepper on ollut kahdessa näyttelyssä ja kumpikin näyttely mennyt parhaalla mahdollisella tavalla. Tälle kesälle on muutama näyttely vielä suunnitelmissa/maksettuna, vaikka nythän on nuo alle 2-vuotissertit täynnä.

Pepperin arvostelu:

16 months. Very strong, beautiful female. Spannable. Very nice top- & underline. Correctly angulated. Correct shoulder. Beautiful head with correct bite & ears & eyes. Excellent hair quality. Very powerful in movement. 

- TUOHON ARVOSTELUUN EI OLE MITÄÄN LISÄTTÄVÄÄ, EIHÄN :o) MAHTAVAA!

Kuvia on tulossa Anna-Marilta Kiuruvedeltä. Niitä odotellessa ;o) laitan kuitenkin kuvan Peppiksestä viime vuoden erkkarista. Kankaan Helin ottama kuva, tiukasti rajattuna tällä kertaa.