Ulkoilua tänä viikonloppuna   FRIENDS FOREVER CELLA, ROOSA, ROCKY JA KIA

 

 

Mikko on Panzon kanssa ollut hirvimetillä viikonloppuisin taas koko syksyn. Lihaa on pakastimet pullollaan. Tässä vähän maistiaisia Roosalle ja Rockylle :o)

 

 

Rocky tuli pihahommista .........ja suihkun jälkeen putipuhtaana

 

Mun systerin perhe oli vierailulla meillä ja heidän australianterrierinsä Cella on niiiiin hyvä kaveri Rockyn ja Roosan kanssa. Cella ihastui yli kaiken Roosan petiin ja Roosa.......... yllätys yllätys ei välittänyt mitään vaikka Cella välillä kävi nautinnollisesti päikkäreille pehmeälle pedille :o)

                                                                  Cella

Meille ei kuulu mitään kummenpaa. Normiarkea ja töissäkäyntiä. Reissuja ei ole nyt suunnitelmissa muuta kuin parin viikon kuluttua, jos täältä Kuusamosta lähtee pari kaveria koirineen Jyväskylän KV:hen. Ajetaan Pielaveden kautta Annelle ja Nikolle, jään sinne yöksi ja aamulla Anne ja minä+koirat lähdetään kohti Jyväskylää. Pepper menee vielä pentuluokkaan (1 päivää vaille jäi junnuluokka :D. Marraskuun loppupuolella Pepper matkaa Annen ja Nikon kanssa Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyyn Lilleströmiin Norjaan. Messariin en ilmoita Roosaa enkä Rockya. Pepper ainoastaan on sinne menossa Annen ja Nikon kanssa. Ensi vuoden näyttelyitä alan suunnittelemaan lähiaikoina.