Kuten eilen kerroinkin näyttelyreissusta, niin Rocky palasi alkuillasta kotiin Erittäin Hyvin tuloksin. Arvosteluun olen tosi tyytyväinen, mitä nyt vähän liikkeistä oli jotain moitittavaa (no varmaan on liikkeissä minulla ja Rockylla vielä treenaamista), ja tuomarin sanoin "skulle önska ngt bättre vinklar". Mitä tuohon nyt sanoisi, no sanompa vaan, että eteen vois ngt önskata, mutta taakse en önskaa mitään lisää :o) Seuraava näyttely täältä Babylandiasta käsin on lauant. 12.7 Oulussa.
Kukaan komeista uroksista ei miellyttänyt tämän tuomarin silmää Erinomaiseen saakka, mutta nartuista sentään Erinomaisia löytyi. Ruotsalaisfriidu oli ROP ja sitten pohjoisen tyttö Aava ja Mona tietenkin :) sijoittui, mutta ennenkaikkea debyyttinsä Rovaniemellä teki Rockyn kaveri Nyytti, joka hurmasi ruotsalaistuomarin ollen PN4. Hurjat onnittelut Nyytti, Ansku ja Jari !
Laitan tähän vielä pari kuvaa Rovaniemen näyttelystä Lotan luvalla. Huomasin jo Lotan blogista tuon kuvan, jossa Rocky ihastuu tuomariin, mutta pakko laittaa se tännekin + pari muutakin kuvaa.

Ai niin, ennen kuvien laittoa: Pikkuparsonit voivat hyvin ja kasvavat. Eilen laitoin painonkertymiin, että B-pojan syömistä pitää nyt vähän seurailla, mutta vielä mitä, tänä aamuna punnitessa oli paino noussut eiliseen verrattuna 50 g !
1667321.jpg
Sä oot varmaan mun uus kaveri, saanks mä pussata sua !!
On muuten Rockyn tapa, kun tapaa vanhan tai uuden kamun :)
1667345.jpg
Sä oot tosi kiva kaveri ja hyvä hieroon sitä kireetä reisilihasta, lisää !!!
1667359.jpg
Hei, mitä sä nyt teet, laske alas ja heti, mua kramppaa alaselästä !!!
1667411.jpg
Vasemmalla Mosse ja oikealla Rocky
Toimituksen huomautus: Oli ihan pakko laittaa Rockyn omat kommentit noihin pariin kuvaan :o)