Siis mä oon sitten niin töppösormi. Nyt kolmannen kerran tälle illalle kirjoitan ja kirjoitan, kaksi kertaa oon jo kirjoitellut ja sitten lisännyt pari kuvaa, niin sitten kaikki on vaan hävinnyt, aivan normaalia minulle. Tässä kuvat ensin. 1077095.jpg1077093.jpg
No niin !
Edellisen kerran oli puhe sulhosta, mutta tuli yhteensattumien johdosta suunnitelman muutos. Roosan tapaa sulhon sitten vähän kevväämmällä. Roosa on ollut vähän murheenmurtama :) ja on yrittänyt kovasti liehitellä Jerryä (pallit on poistettu) ja Jerryhän on ollut juonessa mukana. Tämän seurauksena on heidät joka aamu erotettu töihin lähtiessä eri huoneisiin, että semmoista. Rocky on ulkoilemassa uusien kavereiden kanssa. Pieni oli vaan paleltua vaatteista huolimatta, mutta kivaa oli ja saatiin tutustua tollereihin Nella ja Pulla, Roosakin oli vanhoja kamuja moikkaamassa. Rocky kävi myös jälleen hurrrjasti leikkimässä ihqun 8 kk ikäisen Nyytti-parsonin kanssa. Lapsilla oli kivaa ja vauhti oli hurjaa !
Roosa halusi ehdottamasti oman kuvansa jälleen esille, jotta kaikki näkevät, ettei hänen koiramaisuutensa kauneus ole mihinkään hävinnyt, vaikka lemmenlieskat täytyi tukahduttaa tässä vaiheessa.
Sitten täytyy erityisesti kertoa, että Jerryn ja Rockyn suhde on saavuttanut seuraavan tason. Noin kuukausihan meni niinsanotusti hammasta purren sietämisen asteella Jerryn osalta. Rockyhan on koko ajan yrittänyt olla paras kaveri "isonveljen" kanssa, mutta Jerry on vähän hitaasti lämpiävää sorttia. Pari päivää sitten Rocky touhukkaasti talutti pannasta Jerryä eteisestä keittiöön ja sitten olohuoneeseen ja sitten taas eteenpäin, Jerry seurasi lauhkeana ja häntää heiluttaen. Sen jälkeen Rocky alkoi nuolla kaverin korvia ja oltiin siis täydellisessä sovussa. Mukava juttu.
Muuten täällä ollaan jo vähän joulunodotustunnelmissa tai ainakin pikkujoulun .......