Katja muisti meitä tällaisella hienolla blogitunnustuksella.
                                                   1542470.jpg
Kiitos Katja, Bessie-äityli ja Bono :)
Me annamme tunnustuksen seuraaville blogeille:
Mango ja Amos: Roosan siskon ja hurmaavan pikku-veljen blogi ja heidän kuulumisten seuraaminen on ihan "must"
Enzo ja Metku: Miselinien huippustaran Enzon ja "systeri" Metkun uutiset ovat kiinnostavia eikä vähiten siksi, että uutisia on niin monelta saralta. Nyt niillä on uusi blogikin.
Gimma ja Melli: Tuon Tuija-orjastajan kirjallinen tuotos on niin mielenkiintoista, että pakko kurkata niitä vähän väliä, samoin agility-tuloksia seurataan mielenkiinnolla, tietenkään unohtamatta näytelmiä.
Maica: Tämän säpäkän pikkuneidin riemukasta lapsuutta ja näsäviisasta sanailua, voi että ...... Onkohan Too-Niilla ollut nyt jotain kiireitä, nyt sanansäilää odotellessa :)
Pyry ja Ruka: Kadun toisella puolella tapahtuu aina ! Nyt vaan kirjuri on jotenkin laiskotellut vai onko sillä ollut jotain kiireitä !? Ei kait neljän (about 2-12 vuotiaat) lapsen kanssa + mies voi mitään kiirettä pitää :o), nyt vielä tuli uusi ihana Ruka-australianpaimenkoiran tyllerö siihen sekaan Pyryn kaveriksi, huisin jännää !!

Säännöt:
1. Anna tunnustus viidelle blogille, jotka eivät vielä ole tunnustusta saaneet.
2. Valituilla blogeilla tulee olla tarkoitus, päämäärä.
3. Tunnustuksen saaneen blogin on linkitettävä omaansa blogi, josta sen sai.
4. Tunnustuksen logo on laitettava omaan blogiin ja linkitettävä antajan blogiin.

Sitten vielä
Roosan kuulumisia. 29 vrk astutuksesta. Aamupahoinvointi jatkuu ja ruuan suhteen on niiiin nirso, että ei voi olla totta ! Piti se tämä päiväkin todella nähdä, että tosi ahneelle kaikkiruokaiselle koiralle ei ruoka maistu. Koiruli on kyllä rauhoittunut aivan mahdottoman paljon, sekin tuntuu vähän uskomattomalta ja monet pentueet teetättänyt kaveri kyllä tutkaili Roosaa ja sanoi, että Roosa, "tuleeks sulle pentuja". Käydään ensi viikolla ultrassa, niin sitten ollaan varmaan viisaampia asian suhteen.
Yskä on helpottanut, by the way :o)