EDIT tiistaina 23.3. klo 15.30: VRK 59

Soittelin vähän aikaa sitten Anskulle ja kyselin Vanillan vointia. Mamma oli syönyt eilen illemmalla kohtuullisen hyvin (pikku annoksia annetaan kerrallaan), tämä aamunakin innolla oli mennyt ruokakupille :o) ja syönyt. Ansku antaa jonkun verran Nutrigel Plussaa myös päivittäin. Lämmöt samalla tasolla suurin piirtein koko ajan. 37.5 - 37.9 kolmesti vuorokaudessa mitattuna. Vanilla ihan rauhallinen. Eli kaikki hyvin.

 

VUOROKAUSI 58

Vanillan terveiset:

Kattokaa ite, oisko teillä kovin kiva olo, jos ois maha näin pullollaan ja jotain potkintaa kuuluu koko ajan kylkiluihin ja vaikka minne esim. sinne alaspäinkin. Välillä oksettaa ja ja ............ en tiedä oikein mitä sanoisin......... ei hyvä. Välillä mitataan lämpöä ja sanonko mistä, no en kehtaa sanoa, on tää kyllä.

Mutta jotenkin kuitenkin on hyvä olo, sillee, vähän hankala selittää ..............

Terveisin Pullukka-Vanilla

 

Sitten vielä Roosan ja Rockyn saunanlämmityskuva.

Roosalla ja Rockylla on monesti tapana jäädä tai mennä saunaan lämmityksen aikana istumaan ja makoilemaan. Lauteilla tai lauteiden alla ollaan ja kuunnellaan saunanuunista kuuluvaa tulen rätinää.

Menin muutama päivä sitten pesuhuoneeseen ottamaan pyykkejä koneesta ja yllätin kaverukset jälleen kerran lauteilta makoilemasta. No siinä vaiheessa tietysti noustiin istumaan, kun kamera oli hollilla kuvanottoa varten. Huomioikaa erityisesti Roosan "hehkuvat" korvanlehdet. Olikohan jo kovin kuumana tuo kiuas :D

Kaveruksilla on muutenkin tapana saunoa milloin kenenkin perheenjäsenen kanssa, vaihtelevia aikoja löylyssä viihdytään ja välillä mennään vilvoittelemaan. Muita saunojia ei haittaa tämä vilvoittelemaan lähtö, jos kaverit menevät oven alitse ryömimällä eikä ovea aukaisemalla, kuten myös välillä tapahtuu :D