Olin viime viikon ilman konetta, kun edellinen läppäri sippasi ja nyt alkuviikosta sain uuden läppärin, johon on päivitelty ohjelmia. Muuten alkaa olla kunnossa, mutta pari juttua puuttuu.

Olen nyt kesälomalla ja ylihuomenna lähdössä lomalle Etelä-Suomeen Roosan ja Rockyn kanssa. Muutamassa näyttelyssä on käyty. Hippu (Pikkuroosan Rocking Vanilla) kävi kesäkuun puolivälissä Riihimäen kansallisessa näyttelyssä, tuomarina Eva Ekstam, Uusi-Seelanti, Hipun tulos EH. Kehässä oli neito mennyt tosi hienosti.

Rovaniemen Juhannusnäyttelyssä kävin katsomassa kasvattien kehää. Tuomarina Marja Talvitie. Luru (Pikkuroosan I Wanna Rock) oli ekaa kertaa kehässä junnuluokassa. Hieman lisäharjoitusta, niin hyvä tulee. Luru sai näyttelystä H:n, mutta arvostelu oli hyvä. Rovaniemellä oli myös Kira (Pikkuroosan Rock Me Baby) junnuluokassa saaden EH:n. Kira esiintyi kehässä tosi mallikkaasti, hienoa työtä on Sirpa tehnyt pikkulikan kanssa.

Viime lauantaina ajelin Rockyn kanssa Kokkolan KV:hen. Tuomarina oli Csaba Zsolt Lokodi Romaniasta. Rockyn tulos AVO ERI1, ei SA:ta. Nartuissa kehässä olivat myös Kira junnuluokassa, tulos EH ja Pepper nuorten luokassa, tulos NUO ERI3 SA.

Tulevana viikonloppuna käyn Rockyn kanssa Hyvinkään näyttelyssä ja sitten Rocky meneekin koirahoitolaan Vihtiin neljäksi päiväksi. Itse mökkeilen systerin perheen kanssa. Sen jälkeen pikasiistiminen turkkiin ja Rocky lähteen kasvattajansa Anja Karlssonin kyydissä Oulun kahden päivän KV-näyttelyihin, joihin Rockylla on handleri hommattuna. Itse olen systerin perheen kanssa Salon seudulla mökillä sen viikonlopun.

Sitten muutama kuva. Kuvankäsittelyohjelma ei oikein vielä pelitä, niin katotaas nyt, minkänäkoisena saan kuvia tänne laitettua :o)

 

Hippu posettaa Riihimäen näyttelyssä

 

Rocky Kokkola KV 2.7.11      Kuva: Heli Kangas

 

Kira pöydällä Kokkolassa   Kuva: Heli Kangas

 

Pepper Kokkolassa     Kuva: Heli Kangas

 

Kesälomalaiset Roosa ja Rocky halusivat myös kuviin