Viikonlopun näyttelyreissu aika kauas Seinäjoelle on nyt takanapäin. Verson keula lähti matkaan klo 00.30 lauantaita vasten yöllä. Ensin otin kyytiin Jennin ja cairni-Hetan ja sitten mentiin hakemaan Ansku, Jari ja Nyytti. Takaosassa asusteli boxeissaan kahdenkerroksen karvaista väkeä, alakerran asukkaat olivat Roosa ja Rocky ja yläkerrassa sviiteissään matkasivat Heta ja Nyytti. Jari tarttui rattiin ja Ansku latasi navigaattorin täyteen iskuunsa ja matka alkoi. Takapenkin porukka eli minä ja Jenni yritettiin nukkua matkan aikana, mutta mulla ainakin se jäi vain ajatukseksi. Sitten lauantai-aamuna klo 8 kieppeillä oltiin näyttelypaikalla. Jenni ja Heta lähtivät kohta oman kehän kulmille ja me muu porukka pissatettiin ja kakatettiin koirulit ja pistettiin ne jatkamaan unia autoon ja lähdettiin kiertelemään näyttelypaikkaa eli kuluttamaan aikaa :) Sitten vähän myöhemmin käytiin vielä koirien kanssa lenkillä ja kehän kulmille vietiin koirat, boxit ja reput myöhemmin.

Tuomarina oli topakka ja jämäkän oloinen naistuomari Venäjänmaalta eli Lessi Chistyakova. Parsonkehä alkoi aikataulussa puolenpäivän jälkeen ja Rocky pääsi kehään. Poika yllätti iloisesti eli kehäkävelyharjoitukset tuottivat siis tulosta. Kiitos Ansku ja Päivi, jotka ovat treenikavereita. Jälkikäteen analysoiden vain vauhtia olisi voinut olla vähän enemmän, no seuraavalla kerralla sitten. Junnuluokassa oli kolme koiraa, joista 1 sai ERI:n ja 2 EH:ta. Rockyn tulos siis EH2. Arvostelun laitan myöhemmin Rockyn tuloslaatikkoon.                         
Roosan kehä sujui vanhalla rutiinilla entiseen malliin. Muuten ei ole mitään esiintymisessä moittimista, mutta taas oli pää hieman alhaalla kävelyn aikana, joka pitäis jotenkin saada koulittua parempaan suuntaan. Pöydällähän tuo kehäkonkari osaa seistä patsaana tuomarin koplailun ajan. Rockykin muuten oli ihan patsaana pöydällä, hyvä Rocky ! Tällä kertaa Roosa ei miellyttänyt niin paljon tuomaria kuin toiset kaksi narttua eli Roosan tulos EH3, muut avonartut saivat ERI:t.  Mutta  nou hätä,  näyttelyitä tulee ja tuomareita tulee ja kyllä se kolmas sertikin sieltä vielä tulee :)                                                
Vielä tietenkin pitää kertoa Nyytin kehästä. Nyytti oli nuorten luokassa ja siinä taisi olla kolme muutakin koiraa ja Nyytti voitti luokkansa ja meni paras narttu kehään neljän muun koiran kanssa. Peukkuja pidettiin, mutta valitettavasti Nyytti ei sijoittunut. No, ERI on kuitenkin hieno saavutus.
Taas nähtiin entisiä näyttelykavereita ja uusia parsontuttujakin tuli. Uhman ja Åskun Minna ja Tapio toivat meille The Hupparit ja minulle myös vuosikirjan.  Nähtiin myös  Marikaa ja Axua sekä Vappua ja Hannaa (Merri oli jäänyt kotivahdiksi), Maria ja Annia koiralauman kera ja vaikka ketä :)
Sitten tehtiin Anskun ja Jarin kanssa ostoksia; näyttelyhihnaa, herkkupalapussukkaa, puolikuristavia pantoja, numerolappukoteloa, näyttelytuoleja.
Klo tais olla yli 15, kun käytiin syömässä ja lähdettiin ajelemaan kohti Kuusamoa. Välillä vaihdettiin kuskia ja taas vaihdettiin kuskia ja koirat nukkuivat läpi Suomen boxeissaan. Lauantai-iltana klo 22 oltiin kotona. Kiva, mutta raskas reissu oli takanapäin. Puhun vain omasta puolestani kun sanon, että olin herännyt perjantaiaamuna klo 5.00 (johon aikaan herään aina töihin lähtiessäni) ja samoilla silmillä menin nukkumaan lauantai-iltana klo 23.30, jolloin uni kyllä maittoi.
Seuraavaksi kuvia. Kuvat ovat ottaneet Jari Korva (Nyytin isäntä) ja Minna+Timo Tuomala (Uhman ja Åskun porukka). Kiitos kuvista :)
2016426.jpg
Roosa seisomaan asettelua, huom. miten hän seisoo varpasillaan tuossa. Yrittää siis tavoittaa herkkupalaa mun kädestä :)
2016436.jpg
Roosa hammastarkastuksessa
2016445.jpg
Tämä kuva oli ihan pakko laittaa, kun huomasin tuon pariskunnan tuolla taka-alalla. He katsovat ja nauravat, hmm, mikä lieneekään heillä naurun aiheena. Jää kyllä arvoitukseksi. Hassu emäntä, hassun näköinen koira, joka hassusti ja rakkaasti katselee omaa mammaansa ? ;)
2016493.jpg
Tuomari sanelee arvostelun Roosasta
2016457.jpg
AVO-nartut. Roosa, Vappu ja Fauna
2016574.jpg
Rokkijätkä kävelee
2016597.jpg
Rocky
2016586.jpg
Rocky edelleen

2019081.jpg
Nyytti poseeraa                                                                 
2017651.jpg

Päivän voittajat: Precious Pearl Casanova PU1 ROP Sert Cacib ja Gwragged Annwn Thunderbolt PN1 VSP Cacib

Hox ! Tuli kyllä nyt vähän pitkä story ;) 

Ja nyt seuraavia reissuja suunnittelemaan !