VRK 57
Roosalla kaikki ennallaan, suurinpiirtein. Vauhti on ehkä hivenen hidastunut mammalla, ruokahalukin vähän välillä niin ja näin. Tavallisesti ei ruokakupissa ole näkynyt 2 min. ruuanannon jälkeen mitään, mutta nyt on joutunut vastoin periatteitaan jättämään kupin vähän kuin tyrkylle, että jos mamma jatkaisi syöntiään hetken lepäilyn jälkeen uudelleen, ja usein jatkaakin. Rocky ja Jerry eivät todellakaan uskalla mennä syömään Roosan kupista, jos sinne on jäänyt ruokaa, Roosa on semmoinen akka näiden poikien kanssa, että selättää kollit henkisesti aivan 6-0. Nyt tiineyden aikana tämä on  korostunut entisestään. Akkavalta siis tässä talossa :o).  Tarvikkeet pentulaatikkoineen päivineen ovat valmiina pentujen syntyä.
Tässä taas kuvia tämänpäiväiseltä lenkiltä. Roosa ei millään meinannut uskoa tuossa rannassa, että uimaan ei nyt mennä. Roosa on parina kesänä uinut tässä lähijärvessä lukemattomat kerrat, hänhän rakastaa uimista yli kaiken. Intensiivinen katse järven suuntaan joissakin kuvissa johtui koiranhaukusta, joka sieltä kuului.
Vatsalinjaa voitte ihaille siinä ilta-auringon valossa ja samoin hänen nassunsa suloisuutta :o)
P.s. Viime maanantaina varmistui ultrassa ilosanoma, että Roosan siskolle Mangolle on myös tulossa pentuja !
1624385.jpg
Pyöristynyt peppu ja hieman tasapaksu vartalolinja :)
1624411.jpg
1625254.jpg
Tuolla järvellä on sorsia !!!!
1624429.jpg
Mikäs tuo piski oikein kuvittelee olevansa, kun noin räksyttää. Taidan uida sen venesatamaan ja katsotaan sen jälkeen kuka käskee !
1624452.jpg
Lähtikös se koira jonnekin ?! No nyt pentu
potkaisi massussa, tätä täytyy vähän miettiä ja kuulostella tarkemmin :o)

Roosan huomautus:Tässä kohdin kuulemma pitää taas esitellä tätä vatsalinjaa, OKAY !

MUOKS ! Sunn. 8.6.08 klo 11.30:
Unohdin illalla kertoo, että käytiin eilen iltapäivällä vetämässä verijälkiä mettään. Eilen vedettiin myös Jerryn jälki ja tänään vedetään Rockylle elämänsä eka jälki, joka saa sitten siinä vähän aikaa muhia ennen kuin päästetään isäntä nuuskuttelemaan. Sitten kiireesti ohjaamaan näyttelyharkat ja otan Rockyn mukaan. Kait siinä ehtii vähän myös Rockyn kanssa kattoo juttuja, kävelyä nyt etenkin :) Juhannuksena pitäisi jotenkin päästä käymään Rovaniemen näyttelyssä.