Karon elämä Keski-Suomessa on mukavaa ja touhuntäyteistä. Karo on jo aloittanut tutustumisen leikinomaisesti agilityn saloihinkin :) Hienoa Henna! Henna touhuaa monenlaista Karon ja Karon "isonveljen" Jaska-parsonin kanssa. Nyt on jo tulevan kevään pentunäyttelyt myös pohdinnan alla........ja kesäkin sitten tulee :) Tässä pari kuvaa lupaavasta pikkuneidistä

Kuva: Henna Suhonen, edit Ida Eggen

Alla olevat kuvat ovat kaikki Henna Suhosen ottamia :)

 

Minä rakastan noita Karon runkomerkkejä ja tuo häntämerkki on ihan huippu!!

 

Karo juoksee Jaskan perässä :)


*****************************************************************************

Minin - Cathrina Vom Burgholz astutusasiat etenevät. Uros on valittu ja uroksen terveystulokset ovat kunnossa. Silmät tutkittu terveiksi, Geenitestissä tulos Clear ja polvet priimaa. Mini käy Helkyn kanssa tarkastuksessa ensi viikolla. Juoksuja odotellaan siis maaliskuulle. Lisätietoja saa minulta puhelimitse.

Kuva: Jaana Lappalainen

Alla linkki videoon. Mini ulkoilemassa video: Jaana Lappalainen

www.youtube.com/watch

 

Tälle vuodelle on suunnitelmissa myös toinen pentue. Olen päättänyt astuttaa Roosan joko kesän tai lopputalven juoksusta. Roosahan täyttää maaliskuussa 7 vuotta, mutta hän on kuin nuori tyttö, hyväkuntoinen ja ennenkaikkea hyvä synnyttäjä ja tosi hyvä ja erittäin huolehtiva emo pennuilleen. Joulun allahan alkoi edellinen juoksu, josta on vasta selvitty Lue: Rockynkin aivot ovat taas alkaneet toimimaan :D Urosvalinta on pohdinnan alla.

 

Sitten pari kuvaa sohvaperunoista........kameraa ei ole näin kylmillä ilmoilla oikein tullut "ulkoilutettua" :o)

 

........ensin Roosa.....

 

 

.......sitten Rocky...