Syksy ja ruska on saapunut tänne Koillismaalle. Rakastan syksyä, tätä välillä kirpeää tuulahdusta, ruskaa kaikissa väreissään ja muutenkin värien kirkasta kuulautta auringossa, aamujen raikkautta, lentäviä syksynlehtiä.
1933893.jpg
Pihapuiden värejä
1933911.jpg
Meidän pellolla on syksyn värit

Viime viikonloppuna laitettiin kotisivujen puolella koirien tietoja uuteen uskoon ja samalla otettiin laumasta uudet "poseerauskuvat". On ne kyllä maailman ihanimpia nää meidän omat kullanmurut :) ******  Tietenkin minä sanon noin, jokaisen koiranomistajan mielestähän omat koirat ovat kaikkein ihanimpia *******
1933950.jpg
Mamman oma Roosa <3
1933981.jpg
Rokkijätkä ;)
1933990.jpg
Mie oon Jerry, oon pelkkää lihasta. Ei oo muuta lisättävää.
1934000.jpg
Me ollaan kavereita. Vanilla ja Nyytti tulivat meille pihalle leikkimään Roosan ja Rockyn kanssa viime viikolla. Roosalla tuli jotain piukutusta ja urputusta Nyyttiä kohtaan, joten hän joutui arestiin sisälle, noin siinä käy, jos ei osaa käyttäytyä. Vanilla oli aivan innoissaan, kun sai juosta viipottaa pitkin pihaa tsiljoonaa. Rocky oli koko ajan hiemaan huumaantuneena, koska Nyytin pikku herkkupeppu keikkui viehkosti ja lumoavasti Rockyn lähellä lähettäen tuoksusignaaleja lopuillaan olevasta juoksusta. Rocky taitaa olla vähän rakastunut ;)

Minulla on kova suunnittelukausi nyt meneillään, puhelin on ihan kuumana, kun olen soittanut niin moneen paikkaan noista koirien harrastuksista. Tilanne on nyt tämä, että Kuusamossa ei ole kettuja, siis treenikettuja ! Keinoluolille sytyttelyä ei sillee voi nyt sit jatkaa tässä vaiheessa. No, tosiasiahan on tietenkin tämä, että kaikki miehet ovat siis metillä ja metillä ja metillä. Eihän niillä nyt yli kuukauteen ole muuhun aikaa. Mennään kyllä yhden kaverin ja ketunnahan kanssa käymään ilmeisesti ensi viikolla luolilla ja katotaanpa sitten, mitä Rocky siihen sanoo.
Voi olla, että lähden reilun viikon päästä viikonlopuksi Ouluun, jossa on LUT-treenit kahtena päivänä. Hieman on vielä auki tuo lähtö, on vähän järjesteltävää. Näyttää välillä olevan kaukana nuo treenipaikat (yli 200 km sivu).
Verijälkeä vedetään taas tulevana viikonloppuna muutamalle koiralle. Siihen liittyen kohta ei ole pulaa hirvensorkista ja verestä. Niitä piisaa, kun Mikolla alkaa tuo hirvenmetsästys. Siis meidän perheessä tuon lihanpyynnin pakkaseen ja ruokapöytään hoitaa 100-prosenttisesti Mikko, itse en pyssyn kanssa metässä liiku.