Ensiksi, taas tuli vaihdettua sivupohjaa. No, naisen mieli on muuttuvainen :) Vaihtelu virkistää, kukkapurkit tuntui nyt kivoilta, joten revontulet pois!
Tänne ei kuulu sen kummempaa. Roosa on aloitellut agilityn monen kuukauden tauon jälkeen, kerran viikossa käydään ja nyt aluksi ihan yksikseen, kun hallille avaimet on, joten koirakerhon jäsenet voi käydä siellä ihan omikseen. Harjoitellaan ihan perusjuttuja muutamaa estettä kerrallaan. Roosan kompastuskivi on aina ollut lähdössä paikallaan pysyminen, hoh hoijaa.
Kerran viikossa on myös kahden koiran eli Rockyn ja Roosan voimin käyty näyttelyharkoissa. Roosalla ihan varttitunnin pyrähdys ja otetaan tutut kuviot ja sitten autoon boxiin ja koiran vaihto. Rocky sitten kehiin ja kyllä on vielä jotain tehtävää, ennen kuin ollaan saatu jutut valmiiksi, mutta eihän tässä mitään kiirettä ole. Kesällä vasta näyttelyt häämöttää. Kotona jo kävelee aika kivasti etc., mutta hallilla voi jestas sentään, kun muut koirat ois siis niin ihania, että nelivedolla mentäis jonkun koirulin luokse. Muuten lenkkeillään ja tätä normaalia arkea, töitä ja kotitöitä etc. Tässä vielä pari kuvaa meidän koirien "talvimuodista". Roosa siis ei oikein pidä tuosta seitsemän veljestä neuleesta, ehkä se vähän kutittaa, mutta ei kyllä ulkona huomaa, et se ois päälläkään. Rockya ei välitä onko vaatteita päällä vai ei ja ei siis olekaan  kuin pakkasilla.
Ai niin, yksi juttu meinasi unohtua, vaikka sitä on ooteltukin kieli pitkällä eli Rockyn pentukoulu alkaa lopultakin loppukuusta. Kiva juttu.

1293708.jpg1293731.jpg