Otsikossa tiivistettynä ajatukseni tällä hetkellä. Syyskuulla kovasti Anskun ja Jarin kanssa mietittiin Porvoon reissua, mutta päätettiin sitten olla ilmoittamatta koiria sinne. Nyt on vähän semmoinen olo, että voi kun oltais nyt siellä. Siis jo pelkästään sen takia, että koko näyttelyporukka siellä tänään on täydellisen samanhenkisiä immeisiä ja siellä on pelkästään oman rodun koirat.
No, nyt olen sitten pitänyt peukkuja kaikille tutuille, joita nyt tiedän sinne menneen. Ensimmäkin Roosan systeri Mango ja Amos, Köpi, Vili, Enzo, Sannan koirat Kuhmosta (onkohan Pessikin siellä, miettii Roosa), kaikki ihanat Miselin-koirat Jaanan johdolla, Tallitontut Anjan kera, Upi ja ihan siis kaikki. Paitsi Roosa, Rocky ja Nyytti.
Olen siis tänään keskittynyt koirien turkin siistimiseen, että olisi ees jotain näyttelyihin liittyvää ajateltavana. Ensi lauantaina ollaan sitten Seinäjoen näyttelyssä. Ajellaan melkein koko yö, lähtö on suunniteltu klo 1 yöllä. Autossa matkaavat minun lisäksi, Ansku, Jari, Jenni, Roosa, Rocky, Nyytti ja Heta-cairni. Cairnikehä alkaa n. klo 10 ja parsonit puolen päivän jälkeen, joten näillä mennään. Soitin kyllä oikein pari aikataulutoivepuhelua, mutta ei oikein onnannut. Ymmärrän että kun cairneja on paljon, niin niiden kehä alkaa aamusta.
Tulee varmaan rattoisa reissu :)
Sitten pieni kuvapläjäys lopuksi ja jatkan taas trimmaamista sen jälkeen :)
1995812.jpg
1995815.jpg
Meillä on kivaa !!!
1995819.jpg
Oi Roosa, kun sä tuoksut ihanalle !!! tui, tui, tui lemmen linnut visertää ...
1995821.jpg
Älä kutita Roosa !
1995826.jpg
Perjantai-illan huumaa ! Tulkaa kattoon Salkkareita, me ollaan jo valmiina !
1995829.jpg
Meinaakko sä kaunistaa mua ? Omasta mielestäni oon jo kyllä aivan täydellinen !
1995830.jpg
Roosa-neito rentoutuu käsittelyssä :)