Eilen käytiin Kajaanissa näyttelyssä. Lähtö oli vasta klo 7 kieppeillä. Mentiin kaverini Helin kanssa ja mukaan autoon pakattiin kaksi silkkiterrieriä ja Rocky. Matka taittui mukavasti lauhalla ilmalla. Saavuttiin Kajaanin pallohallille hyvissä ajoin ja kohta sainkin huomata, että kehä on tosi myöhässä. Tuomarina oli Juha Palosaari ja ennen parsoneita oli kettuterrierit, joilla roduilla oli kaksi tuomariharjoittelijaa. Eihän siinä muuta lisäksi tarvittu kuin perusteellinen tuomari, niin aikataulut alkoi mättää. Odottelu ei kuitenkaan tuntunut pitkältä, koska tuttuja ja tuntemattomia parsonihmisiä alkoi ilmestyä paikalle ja aika kului mukavasti. Pallohalli yllätti myös mukavasti yhdellä seikalla eli siellä ei ollutkaan kylmä, kuten muutamalla edellisellä kerralla ja pärjäsi loistavasti ilman takkia kehän alkamista odotellessa.
Rockyn kanssa junnuluokassa oli kaksi muuta urosta. Rocky sai EH:n ja kaksi muuta urosta sai ERI:t. Arvostelu oli muuten hyvää luettavaa, mutta Jari Palosaari taisi pitää Rockya liian isona. Lisäksi hännän seudussa oli huomautettavaa :o) Laitan arvostelun tuonne Rockyn tuloksiin. Rockyn kilpakaveri Willhelmiina Moppe-Koira valittiin ROP-junioriksi ja myös rodun parhaaksi. VSP oli Bordetella's Tinker Bell. Onnittelut vielä kerran molemmille koirille ja omistajille.

Tuomari oli muuten aika tiukalla päällä, kun katseli  nauhojen väriskaalaa niiden vilahdellessa kehäsihteerin kädestä etiäpäin Silmänisku, kirkkaanpunainen ja sininen olivat aika lailla päivän sana, melkein siniseen painottuen.

Päivä hallissa venähti meidän kyytiläisillä aika pitkäksi (mutta ei haitannut, kivaa oli), koska kaverini silkkiterrieri Geisha valittiin ROP-junioriksi, joten seurasin Royal Caninin ROP-junior kisaa. Samalla tein vähän ostoksia. Ostin muunmuassa Kennelliiton uudenmallisen näyttelykansion, jonka saa kokonaan suljettua vetoketjulla. Tosi hyvä, mutta vähän tyyris (28 e) ostos :o). Kotona oltiin reissusta klo 21 paikkeilla ja kyllä uni maittoi reissun päälle. Nyt sitten aletaan uusia reissuja suunnittelemaan, vaikka jonkunlainen tauko nyt tulee, kun ei oikein ole ainakaan noita näyttelyitä lähimailla.
Alla jälleen muutama kuva eiliseltä päivältä.
Just moving ........
Hämärässä hallissa kauempaa kuvatessa ei oikein onnistunut ja näissä kahdessa kuvassa ilmeisesti oli zoomattu. Photoshopilla ei pystynyt parempaan. Anyway, Rocky on kuvissa.


Vasemmalla VSP Bordetella's Tinker Bell ja Anne Mielonen ja oikealla ROP Willhelmiinan Moppe-Koira handlerinsa kanssa. Tämä koira siis myös ROP-juniori.

Tässä kuvassa on Tallitontun Yvo "Jaffa"
Jaffan tulos NUO EH, NUK2.


Kuvassa kaverini Helin silkkiterrieri ja ROP-juniori Helikuun Geisha "Geisha"

Kuvat vielä reissukoira-Rockysta eiliseltä illalta, kun koiruli oli saanut
ruoka-annoksensa klo 21 jälkeen Hymy(Vasta, oli aika nälkäinen !!!)

Meidän komea poitsu Cool