VRK 48. Roosan vointi on edelleen erinomainen ja ruoka maistuu. Mamman kanssa ollaan ulkoiltu päivittäin rauhallisilla lenkeillä. Rocky on suunnilleen joka toinen päivä mukana, mutta nuori koltiainen on niin intopinkeenä, että vaikeaa lenkkeillä sen kanssa, kun Roosa on mukana(=remmilenkillä). Välillä käyn tietenkin Rockyn kanssa erikseen lenkillä. Arkitottiksessa käytiin toissapäivänä. Nyt viikonloppuna piti olla Mejä-treeni, jonne Jerry ja Rocky olisivat päässeet (eka kerta Rockylle), mutta tänään selvisi, että pohjoisrinteillä on vielä lunta metässä, joten Mejä siirtyy viikolla eteenpäin. Rocky ja Jerry menevätkin sen sijaan mökille seikkailuihin viikonlopuksi Mikon kanssa, varmaan hauskaa piisaa !

Ollaan viime viikolla siirrytty Royal Caninin HD42 äitiysruoasta Royal Caninin penturuokaan, ruokailukertoja lisätty x 3/vuorokausi ja ruoan määrää myös lisätty maalaisjärkeä käyttäen. Aamulla otin pakkasesta ison rasian Yrjölän puuroa ja illemmasta kaikki koirat hurautti ääntä kohti ruuan, johon Yrjölää oli lisätty. Koirat ovat kyllä ahneita ilman herkkujakin, mutta tää on melkein parasta herkkua :).
Huomenna saadaan kotiin uusi pentulaatikko. Olen saanut töistä leikkaussalista semmoista vihreetä kertakäyttöliinan oloista kangasta, joka on toiselta puolelta muovitettu. Sitä voin käyttää synnytyksen yhteydessä alusina. Hanskoja ja kroonikkoalusia on myös hankittu. Kirpparilta olen jo ennen hankkinut lasten pussi- ja aluslakanoita ja kaapissa on isot kasat froteepyyhkeitä. Kaikkea muuta  pientä tarpeellista on jo plakkarissa. Tänään ostin marketista aika herkullisen värisen talousvaa'an. Niin, ei ole paljon vaakaa tähän mennessä tarvittu ruuanlaitossa tai leivonnassa. Yksi pieni puoleen kiloon näyttävä viisarivaaka kaapissa on, mutta tämä OBH Chilli-sarjan vaaka on aika stylen näköinen. Oli pakko kuvata se ja tässä alla se nyt sitten on. Laitan alle taas kuvan Roosasta päikkäreillä.
1599470.jpg
1599480.jpg